FOLLOW US: facebook twitter

Σε λειτουργία από χθες ο βιολογικός καθαρισμός Λεχαινών-Ανδραβίδας-Τραγανού-Μυρσίνης

Ημερομηνία: 30-05-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Περιβάλλον

Μετά την άκρως  επιτυχημένη δοκιμαστική λειτουργία του εργοστασίου επεξεργασίας λυμάτων του Βιολογικού καθαρισμού Λεχαινών – Ανδραβίδας –Μυρσίνης – Τραγανού  που έγινε την Παρασκευή, χθες τέθηκε σε κανονική λειτουργία.

Πρόκειται για ένα έργο εξαιρετικής σημασίας που μετράει σχεδόν μια εικοσαετία για την ολοκλήρωσή του αφού ξεκίνησε το 1998. Η συλλογική προσπάθεια των δημάρχων Πηνειού και  Ανδραβίδας – Κυλλήνης όλα αυτά τα χρόνια απέδωσε και σήμερα παραδίδεται στους πολίτες ένα έργο καθοριστικής σημασίας  που θα συμβάλει στην απορρύπανση του Κυλλήνιου κόλπου.

Οι πολίτες των τοπικών κοινοτήτων Λεχαινών, Ανδραβίδας, Τραγανού, και Μυρσίνης έχουν ήδη ενημερωθεί από τον  Μάρτιο να συνδέσουν τα ακίνητά τους με το δίκτυο. Και οι αιτήσεις είναι αρκετές το προηγούμενο διάστημα προς τον Σύνδεσμο «Ηρακλής».

Συγκεκριμένα ο Σύνδεσμος Αποχέτευσης που είναι και ο φορέας λειτουργίας διαχείρισης του έργου ζήτησε από τους κατοίκους που έχουν φρεάτιο αναμονής συλλογής λυμάτων στο πεζοδρόμιο του ακινήτου τους να υποβάλουν αίτηση σύνδεσης και να διαμορφώσουν έτσι τα εσωτερικά τους δίκτυα ώστε να είναι εφικτή  η σύνδεση των ακινήτων τους με την κεντρική αποχέτευση. Πρόκειται για μια διαδικασία η οποία είναι υποχρεωτική για τους πολίτες οι οποίοι θα επιβαρυνθούν και το σχετικό κόστος, όπου ο Σύνδεσμος έχει δώσει τη δυνατότητα να καταβληθεί το ποσό σε δόσεις.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot