FOLLOW US: facebook twitter

Σήμερα έχω καλά νέα για τον δρόμο…

Ημερομηνία: 24-08-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Σχόλια

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”27676″ img_size=”full”][vc_column_text]Φίλοι μου σήμερα σας έχω καλά νέα. Διάβασα την επίσημη ανακοίνωση του Υπουργού υποδομών για την Πατρών -Πύργου και ομολογώ ότι με κυρίευσε ένα αίσθημα αισιοδοξίας. Όχι τόσο γιατί όπως μας πληροφόρησε μέχρι το τέλος του επόμενου μήνα θα έχει ολοκληρωθεί και η τελευταία δημοπρασία του έργου.

Αυτό, εδώ που φτάσανε τα πράγματα, κάποια στιγμή θα γινόταν και το «σήριαλ των 8 επεισοδίων» θα έφτανε στο τέλος του. Μπορεί να άργησε λίγο παραπάνω και να δοκίμασε τα νεύρα και την υπομονή μας αλλά τι να κάνουμε ας το πάρει το ποτάμι.

Αυτό που για πρώτη φορά με έκανε αισιόδοξο για την τύχη του σύγχρονου «γεφυριού της Άρτας» είναι η ομολογία και παραδοχή του Υπουργού ότι η Πατρών-Πύργου είναι δρόμος καρμανιόλα. Θα μου πείτε τώρα εσείς χαράς το νέο.

Το βιώνουμε εμείς στο πετσί μας κάτι δεκαετίες τώρα με τις αμέτρητες θυσίες αίματος που έχουμε προσφέρει στις παγίδες που ακούραστα στήνει ο Χάρος στις στροφές του.

Όμως πώς να το κάνουμε, να το ακούσω από τα χείλη του καθ’ ύλην  αρμόδιου Υπουργού, έχει μια άλλη βαρύτητα. Αισθάνεσαι ότι επιτέλους αυτοί που ορίζουν τις τύχες μας κατάλαβαν ότι με αυτό το δρόμο δεν πάει άλλο.

Ότι ήρθε η ώρα να μπει το νερό στο αυλάκι. Όχι γιατί είμαστε ο μόνος νομός της ηπειρωτικής χώρας που στερείται ενός σύγχρονου και ασφαλούς αυτοκινητόδρομου. Αλλά γιατί διαπίστωσαν και αυτοί ότι κάθε χιλιόμετρό του είναι βαμμένο με αίμα αθώων.  Και όσο κι αν πλένουν τα χέρια τους σαν Πόντιοι Πιλάτοι αυτό μένει εκεί ανεξίτηλο να τους κυνηγάς σαν τις ερινύες.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot