FOLLOW US: facebook twitter

Ροζ φύλλο σε ματς θρίλερ

Ημερομηνία: 07-03-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

stadio-kosmos-gipedo

Σε αγώνα θρίλερ, όπως αναμενόταν άλλωστε, ο Κόροιβος πήρε το ροζ φύλλο αγώνα κόντρα στον Απόλλωνα, έκανε το 7-13 και ο στόχος της παραμονής είναι πλέον κοντά. Όπως προσφυέστατα δήλωσε ο Ντίνος Καλαμπάκος, χρειάζονται άλλες δύο νίκες!

*Επρόκειτο για ματς θρίλερ, καθώς μετά την πρώτη περίοδο οι «Μπλε» ξέφευγαν, αλλά οι Απολλωνιστές πλησίαζαν και μάλιστα σε απόσταση αναπνοής στα τελευταία δευτερόλεπτα. Χαρακτηριστικά, 13΄΄ πριν το τέλος το σκορ έγινε 68-67. Όμως ο Σταρκς εύστοχος με δύο βοές έκανε το 70-67 και ακολούθως αστόχησε ο Κουζέλογλου σε τρίποντο! Κάπως έτσι γράφονται οι μεγάλες νίκες και η ιστορία των ομάδων.

* Ο 23χρονος γκαρντ Τόντρικ Γκότσερ ήταν ο καλύτερος. Έπαιξε 37 λεπτά και πέτυχε 26 πόντους με 5/7 τρίποντα, 6 ριμπάουντ και 3 λάθη. Πολύ καλός και ο Μακ Κλέλαν, νεομεταγραφείς, με 25 λεπτά συμμετοχής, 8 πόντους και 9 ριμπάουντ. Ο Ντίνος Καλαμπάκος στις δηλώσεις του έκανε ειδική αναφορά στους Έλληνες παίκτες και τη λαμπρή απόδοσή τους (Σαχπατζίδης, Χατζηνικόλας, Σπυριδωνίδης, Μιχάλογλου).Ο Σενεγαλέζος Σανέ δεν μπορεί να κριθεί. Μόλις προχτές ανέπνευσε την αύρα της Κουρούτας!

* Τίγκα ήταν η Ήλιδα. Χίλιοι πεντακόσιοι φίλαθλοι, από τους οποίους 150 Πατρινοί είδαν το παιχνίδι και μόλις απεφεύχθησαν και κάποια μανουριάσματα. Αξίζει η στήριξη στον Κόροιβο, ο οποίος διαφημίζει την Αμαλιάδα και γενικότερα την Ηλεία.

*Αυτή τη φορά η διαιτησία του Σχινά (κορυφαίος ρέφερι), του Γ. Πουρσανίδη και του Ψαριανού ήταν σωστή. Έτσι πρέπει να σφυρίζουν όλοι.

*Επόμενο παιχνίδι του Κοροίβου στο Λαύριο με την ομώνυμη ομάδα. Κοντινό ταξίδι, όπου όλα μπορούν να συμβούν.

 

Στα ίσα ο ΠΑΟΒ στην Πάτρα

Έγραψε ιστορία ο Ηλίας Φωτόπουλος και οι παίκτες του. Πήγαν φορτσάτοι στην Πάτρα. Δεν φοβήθηκαν την Παναχαϊκή, η οποία είναι ανίκανη να πετύχει γκολ. Αν μάλιστα ο Σαμπανέι ήταν εύστοχος στο 14΄, τότε η «Μπάρτσα» θα γύριζε με το διπλό!

*Μορφή του αγώνα ο νεαρός πορτιέρο Καπούταγλης, τον οποίο ο Ηλίας εδώ και καιρό έχει μονιμοποιήσει κάτω από τα δοκάρια και δείχνει άξιος της εμπιστοσύνης του. Μάλιστα, ο τεχνικός του ΠΑΟΒ κατέβασε αρχική ενδεκάδα, εκείνη ακριβώς που πέτυχε το διπλό στη Μυτιλήνη και δικαιώθηκε.

*Τετρακόσιοι περίπου Βαρδαίοι βρέθηκαν στην Αγυιά και πανηγύρισαν τη μεγάλη επιτυχία της ομάδας. Όμως τη «Μπάρτσα» θαύμασαν και οι 3000 φίλοι της Παναχαϊκής. Καμία σημασία δεν έχει, αν τούτη τη φορά έπαιξαν αμυντικά. Έτσι έπρεπε να παίξει ο Ηλίας και δικαιώθηκε.

*Σωστός ο ρέφερι Ρατσιάτος (Αργολίδας) παίζει Β΄ Εθνική και είναι έμπειρος.

 

Την έπαιξε μονότερμα!

Δεν έπεσαν κορμιά την Κυριακή στο Στάδιο Αμαλιάδας, κατά τον αγώνα Αστέρα-Αχαϊκής. Απλώς, γιατί οι «βυσσινί» έπαιξαν σχεδόν μονότερμα τους αντιπάλους τους. Η Αχαϊκή ήρθε με αέρα. Ως Κυπελλούχος του ομίλου και με επιτυχίες στο πρωτάθλημα, μέσα-έξω. Στην Αμαλιάδα όμως έκανε στάση και ο Αστέρας πλέον την «καβάλησε» στη βαθμολογία.

*Χίλιοι περίπου φίλαθλοι είδαν το ματς και αρκετοί «Ισοβίτες». Τώρα, αν πιάστηκαν στα χέρια με τους «βυσσινόλευκους»  οπαδούς, αυτά γίνονται όταν δεν παίρνονται σωστά μέτρα. Είναι σημαντικό εξαιτίας των επεισοδίων, πως άργησε να ξεκινήσει ένα τέταρτο το παιχνίδι. Το χρυσό γκολ του αγώνα πέτυχε ο κορυφαίος «βυσσινόλευκος»  Γκατιάγκα, που-δυστυχώς- είδε κίτρινη που ήταν η τέταρτη και δεν θα παίξει στο Ζευγολατιό. Ήταν στους διακριθέντες και ο Μπουτσικάκης που έπαιξε όντας τραυματίας κι έδωσε την ασίστ στον Γκατιάγκα.

*Με τη νίκη του αυτή ο Αστέρας πέρασε τέσσερις αντιπάλους στη βαθμολογία και τώρα είναι έκτος, ένα βαθμό κάτω από τον Παναρκαδικό. Ήταν καλή η διαιτησία του Ματσούκα (Αιτωλοακαρνανίας).

 

Ένας αξιόλογος ποδοσφαιράνθρωπος

Ο Νίκος Κωστόπουλος (από Καβάσιλα) είναι ένας από τους κορυφαίους παρατηρητές αγώνων της ΕΠΣΗ. Δεν είναι χτεσινός. Δεν τον ανακάλυψε ο πρόεδρος Άρης Κουλούρης. Προϋπήρξε της εποχής του αείμνηστου Γιώργου Παπαγεωργίου, του κορυφαίου προέδρου της Ένωσης. Ο Νίκος έζησε, λόγω επαγγέλματος, πολλά χρόνια στην Αθήνα και από το 1990-2005 υπήρξε παράγοντας του Γ.Σ. Ηλιούπολης, που είναι ένα από τα ιστορικά σωματεία της πρωτεύουσας! Πέρασε απ’ όλα τα διοικητικά πόστα του αθηναϊκού σωματείου κι έμαθε και είδε πολλά. Με αυτές τις εμπειρίες, όταν επανήλθε στα Καβάσιλα, προσφέρει άοκνες υπηρεσίες στο τοπικό ποδόσφαιρο. Συνετός, δίκαιος, συνεργάτης των διαιτητών, ξέρει πολλά και προσφέρει περισσότερα αντί πινακίου φακής.

Π.Κ.Τ.

 


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

epixeiriseismprosta leventis

opap
300x600
olympia

Screenshot