FOLLOW US: facebook twitter

Ραντεβού στη σκηνή 11 Σεπτέμβρη με τη Θεατρική Ομάδα heteronymous της Γαστούνης

Ημερομηνία: 29-08-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 3, Νέα, Πολιτισμός

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”37356″ img_size=”full”][vc_column_text]Αναλαμβάνει ξανά δράση η Θεατρική Ομάδα heteronymous της Γαστούνης με την πρώτη της συνάντηση για την νέα καλλιτεχνική χρονιά

Μετά τις καλοκαιρινές διακοπές, η Θεατρική Ομάδας Τέχνης και Πολιτισμού heteronymous της Γαστούνης, «ανασκουμπώνεται» ξανά και δίνει ραντεβού στις 11 Σεπτέμβρη με τα μέλη της, παλιά αλλά και νέα που θέλουν να βιώσουν την εμπειρία της θεατρικής «σκηνής», για να προετοιμάσουν την νέα τους παράσταση. Με δεδομένο ότι πέρυσι είχε παρουσιάσει την εκπληκτική πραγματικά παράσταση «Αχ αυτά τα φαντάσματα» που πέρα από την έδρα της την Γαστούνη την είχε ταξιδέψει και σε Αμαλιάδα και Πύργο, φέτος η Ομάδα βάζει τον πήχη ακόμα ψηλότερα, γιατί έχει τεράστιες δυνατότητες με ένα έμπειρο έμψυχο δυναμικό.

Στο προσκλητήριό της για την πρώτη συνάντηση της Ομάδας, ανοιχτή όπως είπαμε σε νέα μέλη ο υπεύθυνος της Θ.Ο ”Heterronymous” Θοδωρής Δημόγλου αναφέρει τα εξής:

«Λίγο πριν….ανοίξουν τα φώτα της σκηνής, λίγο πριν το 3ο κουδούνι….Συναισθήματα αλλόκοτα έντονα, που καταλαγιάζουν και μεταλλάσσονται σε εσωτερική πλήρωση και βαθιά ικανοποίηση την ώρα του χειροκροτήματος.
Λίγο πριν….ξεκινήσει η καινούρια “καλλιτεχνική” μας χρονιά (προσ)καλούμε όσους και όσες ενδιαφέρονται, να βιώσουν και να μοιραστούν μαζί μας αυτά τα συναισθήματα μέσα από τη γνωριμία με τον κόσμο της τέχνης.
1η συνάντηση, Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου στην αίθουσα της Ομάδας Χρ.Σισίνη 2 στη Γαστούνη. Στις 7.30 μ.μ. Τηλ. επικοινωνίας: 6984 310529.»[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot