FOLLOW US: facebook twitter

Πυγμαχία: Πρωταθλητής Ελλάδας ο Ψυχογιός

Ημερομηνία: 09-05-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 2, Αθλητικά, Νέα

Ο Διονύσης Ψυχογιός με το κύπελλο του πρωταθλητή, αμέσως μετά τον τελικό.

 

Ο Πυργιώτης αθλητής πήρε την άνοδο στην κατηγορία «Elite»

Ο Διονύσης Ψυχογιός από τον Πύργο κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία των 91 κιλών, στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Πυγμαχίας,  που διεξήχθη 4-7 Μαΐου στην Άρτα και στη Φιλιππιάδα. Ο 30χρονος αθλητής που είναι μέλος της Παναχαϊκής, έφτασε μεταξύ 16 αθλητών της κατηγορίας του στον τελικό, όπου επιβλήθηκε του Αλέξανδρου Καντούτση από την Αθήνα. Μάλιστα, η πρώτη θέση που πήρε,  ισοδυναμεί με άνοδο στην κατηγορία Elite (πρώην Α΄ Εθνική) της ελληνικής πυγμαχίας, γεγονός που αποτελεί μεγάλη διάκριση για τον Πυργιώτη πυγμάχο.

Η selfie του πρωταθλητή Ελλάδας, με τον προπονητή του Νίκο Πλέα και τον συναθλητή του και περσινό πρωταθλητή,  Στάθη Βλαχοθανάση.

 

Ο Ψυχογιός, ο οποίος είναι Αξιωματικός της Πολεμικής Αεροπορίας στην 117 Π.Μ. Ανδραβίδας, ασχολείται τα τελευταία πέντε χρόνια με την πυγμαχία και προπονείται στον Πύργο, στη σχολή Protect-Hellas του Δημήτρη Κανδύλη.

Στιγμιότυπο από τον τελικό ανάμεσα στον Ψυχογιό και τον Καντούτση.

 

«Ευχαριστώ τον προπονητή και τους συναθλητές μου»

Σε ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ευχαρίστησε τον προπονητή του στην Παναχαϊκή, Νίκο Πλέα, αλλά και τους συναθλητές του και ιδιαιτέρως το Στάθη Βλαχοθανάση. «Πάνω απ’ όλους ευχαριστώ τον δάσκαλο και προπονητή μου Νίκο Πλέα που χωρίς αυτόν δεν θα είχα καταφέρει ΤΙΠΟΤΑ! Επίσης τον φίλο μου και συναθλητή μου Στάθη Βλαχοθανάση, που ενώ η κλήρωση μας έφερε αντιμέτωπους στον ημιτελικό, με τον χαρακτήρα του και το ήθος που τον διακρίνει, μου εξασφάλισε μια πρόκριση χωρίς τραυματισμούς στον τελικό. Τέλος, ευχαριστώ όλους τους συναθλητές μου που δουλέψαμε όλη την χρονιά σαν μια οικογένεια και καταφέραμε πολλά…Συνεχίζουμε…», ήταν η ανάρτηση του Ψυχογιού.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot