FOLLOW US: facebook twitter

Προτάσεις για διασκέδαση: Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου

Ημερομηνία: 08-09-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Lifestyle, Διασκέδαση, Νέα

The Grand Finale στο «White Island»

Ακόμα μια καλοκαιρινή σεζόν έφτασε στο τέλος της και το «White Island Summer Club» στην Κουρούτα σας υπόσχεται μια αξέχαστη βραδιά γεμάτη μουσική, χορό και πολλές εκπλήξεις για να σας αποχαιρετήσει όπως πρέπει από το μαγαζί που έχετε αγαπήσει.

Saturday Night στο «Breeze Summer Club»

Βράδυ Σαββάτου και το «Breeze Summer Club» στο Κατάκολο σας περιμένει για μια βραδιά γεμάτη μουσική, χορό και ανεβασμένη διάθεση.

Saturday Night στο «Jo Club»

Παγωμένα Cocktails από έμπειρους mixologists, μουσικές αλλά και dance parties, αποτελούν την ιδανική έξοδο κάθε Σάββατο βράδυ στο «Jo Club» στην παραλία Νεοχωρίου Κυλλήνης.

Cocktail Night στο «Libro»

Βράδυ Σαββάτου και το «Libro afternoon bar», στον Πύργο σας περιμένει σε μια μοναδική βραδιά, για να ταξιδέψετε μαζί στις γεύσεις των κοκτέιλ! Μην το χάσετε.

Saturday Night στο «Casablanca»

Αυτό το Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου, το «Casablanca Summer Club» στην Κουρούτα σας περιμένει σε ένα μοναδικό πάρτι για να γεμίσει την βραδιά σας με αξέχαστες στιγμές, πολύ μουσική και χορό. Μην το χάσετε.

Saturday Night στο «Fuego»

Μια ακόμα χειμερινή σεζόν αρχίζει και το «Fuego Bar By Antonis» σας περιμένει αυτό το Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου για να σας ανεβάσει την διάθεση σε ξέφρενους ρυθμούς με τη καλύτερη μουσική και πολλές εκπλήξεις. Μην λείψει κανείς.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot