FOLLOW US: facebook twitter

Προτάσεις για διασκέδαση: Σάββατο 8 Ιουλίου

Ημερομηνία: 08-07-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Lifestyle, Διασκέδαση, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”32353″ img_size=”full”][vc_column_text]Η Αγγελική Ηλιάδη στο «ΘΕΑ»

Η γνωστή λαϊκή τραγουδίστρια Αγγελική Ηλιάδη έρχεται για πρώτη φορά αυτό το Σάββατο 8 Ιουλίου στο «ΘΕΑ Night Club» στον πεζόδρομο της Κουρούτας για να μοιραστεί μαζί μας τις πιο γνωστές τις επιτυχίες. Σας περιμένει για μια μοναδική βραδιά γεμάτη με τα πιο γνωστά λαϊκά τραγούδια. Είσοδος ελεύθερη.

 

Ο Αντώνης Δημητριάδης στο «Thalassa beach bar»

Αυτό το Σάββατο 8 Ιουλίου το «Thalassa beach bar» στην Κουρούτα παρουσιάζει τον Αντώνη Δημητριάδη. Ο αγαπημένος dj όλων των Celebrities, συνεργάτης του Αντώνη Ρέμου και με παρουσία ως “Special Guest Dj” εδω και χρόνια στο Nammos, έρχεται να μας παρουσιάσει την νέα του συλλογή “Mykonos Full Moon 2017” για να μας μεταφέρει στο κλίμα του νησιού των ανέμων. Μαζί του θα είναι και ο dj Nikos Panagoulias.

Grand opening στο «Island»

Αυτό το καλοκαίρι ξεκινάνε στο «White Island Summer Club» στην Κουρούτα παίζοντας τις πιο γνωστές επιτυχίες του καλοκαιριού και σας υπόσχονται ένα μοναδικό show που θα σημάνει και την αρχή της φετινής καλοκαιρινής σεζόν.

Μουσική βραδιά με τους «Ρεπόρτο» στους Κρουνούς

H Πολιτιστική Γωνιά Κολωνάκι στους Κρουνούς/Κρέστενα Ολυμπίας διοργανώνουν μια βραδιά ελληνικής μουσικής με το συγκρότημα «Ρεπόρτο», το Σάββατο 8 Ιουλίου, στις 9 το βράδυ, με ελεύθερη είσοδο. Οι «Ρεπόρτο» είναι οι: Bασιλική Τσαμπά (φωνή), Παναγιώτης Παπαπετρόπουλος (κιθάρα-φωνή), Ανδρέας Παπαπετρόπουλος (μπουζούκι), Χρήστος Σιδηροκαστρίτης (πλήκτρα)[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot