FOLLOW US: facebook twitter

Προσφορά ζωής από το 4ο δημοτικό Πύργου

Ημερομηνία: 31-05-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Υγεία

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”28402″ img_size=”full”][vc_column_text]Συγκεντρώθηκαν 18 μονάδες αίματος στην εθελοντική αιμοδοσία του σχολείου

Με στόχο την προώθηση της εθελοντικής αιμοδοσίας ο Σύλλογος  Γονέων και Κηδεμόνων του 4ου Δημοτικού σχολείου Πύργου έχει προβεί σε μια σειρά δράσεων έτσι ώστε να επικοινωνήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την αξία της αυτής της  προσφοράς. Την περασμένη Κυριακή συγκεντρώθηκαν  18 μονάδες αίματος  για την τράπεζα αίματος του σχολείου.

Για την ανταπόκριση αυτή ο Διευθυντής του σχολείου  Διονύσιος Αλεξόπουλος και η πρόεδρος του ΔΣ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Αγλαΐα Σκούτα ευχαρίστησαν θερμά όλους τους γονείς που έσπευσαν να δώσουν το καλό παράδειγμα στα παιδιά τους δίνοντας αίμα.

Η προσπάθεια αυτή έχει ξεκινήσει εδώ και τέσσερα περίπου χρόνια με την υποστήριξη όχι μόνο των εκπαιδευτικών του σχολείου αλλά και του Σταθμού Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου  Πύργου.

Της εθελοντικής αιμοδοσίας προηγήθηκε την περασμένη Τετάρτη  μια ξεχωριστή μουσικοχορευτική εκδήλωση  από την ορχήστρα «Τα χρώματα της  Ήλιδας» με αφιέρωμα στον Βασίλη Τσιτσάνη.

Σε κάποια από τα τραγούδια συμμετείχε και η χορωδία της ΣΤ΄ τάξης  ενώ τα παιδιά του μουσικοχορευτικού τμήματος του Συλλόγου παρουσίασαν παραδοσιακούς και λαϊκούς  χορούς.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot