FOLLOW US: facebook twitter

Προοδευτική-Ξενοφών 1-2: Της έχει πάρει τον αέρα!

Ημερομηνία: 25-09-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”40172″ img_size=”full”][vc_column_text]Ο Ξενοφών Κρεστένων έχει πάρει τον αέρα της Προοδευτικής καθώς μετά τις περσινές επιτυχίες σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, την κέρδισε ξανά το Σάββατο με  2-1 μέσα στην έδρα της. Η ομάδα του Ντίνου Παναγιωτακόπουλου ήταν πολύ καλή στο α΄ ημίχρονο και σκόραρε δύο φορές ενώ θα μπορούσε να πετύχει κι άλλα γκολ. Στο 20΄ ο Φώτης Παναγόπουλος με ψηλοκρεμαστό πλασέ μετά από βολέ του Κουτρουμπή και αφού βγήκε στην πλάτη της άμυνας, άνοιξε το σκορ.

Και στον 30΄ ο Γιώργος Γαλανόπουλος με πλασέ στην κλειστή γωνία έκανε το 0-2. Η Προοδευτική μπήκε στο παιχνίδι με τον συνήθη ύποπτο Χρήστο Νικολετάκη, στο 44΄, όταν μετά από εκτέλεση φάουλ, πετάχτηκε στο πρώτο δοκάρι και νίκησε τον Κουτρουμπή.

Στην επανάληψη, η ομάδα του Μάκη Πολίτη πίεσε για την ισοφάριση, ο Ξενοφών βρήκε δύο ευκαιρίες με τους Τάσο Κουτσογιαννάκη και Παναγόπουλο να καθαρίσει το ματς , ώσπου στο 90΄ οι γηπεδούχοι  λίγο έλειψε να ισοφαρίσουν καθώς ο Νικολετάκης είχε πλασέ στο δοκάρι.

 

Προοδευτική κατά ΕΠΣ!

Η Προοδευτική τα έχει με την ΕΠΣ καθώς όπως μας τόνισε ο Σάκης Πέρδικας,  σε επικοινωνία που είχε άνθρωπος της ομάδας με την Ένωση για το ποιον από τους Σταθόπουλο, Βαλογιάννη που αποβλήθηκαν σε ματς του Κυπέλλου και του Πρωταθλήματος αντίστοιχα, μπορεί να χρησιμοποιήσει στο σαββατιάτικο ματς, απάντηση δεν πήρε! Ως εκ τούτου δεν αγωνίστηκε κανείς από τους δύο κόντρα στον Ξενοφώντα, υπό το φόβο τιμωρίας!

 

Προοδευτική: Ρέγκλης, Βασιλόπουλος (46΄ Αποστολόπουλος), Γ. Ορλώφ, Μούζος, Μπιτούνης, Λ. Σάμαρης (85΄ Μίτρης), Α. Κατσιμιτσίρης, Σαρανταυγάς, Κουρκουμέλης, Μιχαλόπουλος (70΄ Πρωινός), Νικολετάκης.

 

Ξενοφών: Κουτρουμπής, Μυλωνάς, Αχ. Ζαπάντης, Μιχαλόπουλος, Πλατανίτης, Δημάκης, Αλεξόπουλος (60΄ Τ. Κουτσογιαννάκης), Γαλανόπουλος (70΄ Π. Κουτσογιαννάκης), Μπακατσέλος, Μιλοσέσκι (90΄ Σακέλλης), Φ. Παναγόπουλος (68΄ Κωνσταντόπουλος).[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot