FOLLOW US: facebook twitter

«Πολύτεχνο και Λέσχη Κριτικής Σκέψης»: Νέες Φιλοσοφικές και Αισθητικές περιπλανήσεις στην Αμαλιάδα

Ημερομηνία: 25-09-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτισμός

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”40158″ img_size=”full”][vc_column_text]Για νέες Φιλοσοφικές και Αισθητικές περιπλανήσεις κάθε Δευτέρα και Τετάρτη στην Αμαλιάδα

Μια νέα συνεργασία, του “Πολύτεχνο – Σχολή Χορού Ωδείο’ ξεκινά από την Δευτέρα 9 Οκτωβρίου 2017. Μια συνεργασία που ενισχύει την αποστολή και το ρόλο της σχολής, σύμφωνα πάντα στόχους έχουμε επιλέξει να υπηρετούμε. Πρόκειται για την “Λέσχη Κριτικής Σκέψης” που συγκροτείται από πολίτες οι οποίοι ενδιαφέρονται να μοιραστούν και να διαδώσουν γνώση πάνω σε θέματα φιλοσοφίας, ιστορίας της φιλοσοφίας, της τέχνης και της σύγχρονης επιστήμης. Ο πρώτος κύκλος συναντήσεων ξεκινά με δύο ενότητες:

α) «Φιλοσοφικές περιπλανήσεις – Εισαγωγή στην ιστορία της φιλοσοφίας – κύκλος α: αρχαία φιλοσοφία»
και
β) «Αισθητικές περιπλανήσεις- Αισθητική Φιλοσοφία»

Οι συναντήσεις θα είναι δίωρες, κάθε Δευτέρα 8.15-10.15 μ.μ. (για την α’ ενότητα) και κάθε Τετάρτη 8.15-10.15 (για την β’ενότητα), θα πραγματοποιούνται στο χώρο του Πολύτεχνο – Κοντογιαννοπούλου 14 (πρώην Σωκράτους), Αμαλιάδα, θα διεξάγονται με την ευθύνη του Μάριου Δαρβίρα ο οποίος θα είναι ο εισηγήτής και θα έχουν διάρκεια το καθένα 30 δίωρες συνεδρίες (αναμενόμενη ολοκλήρωση τέλη Ιουνίου 2018).

Στις 30/09/2017 στον ίδιο χώρο, στις 18.00, θα παρουσιαστούν αναλυτικά οι ενότητες, το πρόγραμμα και τη μεθοδολογία, και κυρίως εμάς, με σκοπό οι ενδιαφερόμενοι να είναι σε θέση να αποφασίσουν ολοκληρωμένα για την επιλογή του πεδίο που τους ενδιαφέρει περισσότερο.

Για περισσότερες πληροφορίες, αναλυτικό πρόγραμμα και συμμετοχές-περιορισμένος αριθμός-οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στη Γραμματεία του Πολύτεχνον, τηλ. 2622-0-21104, και στα e-mail: polytehno@gmail.com, mdarviras@gmail.com[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot