FOLLOW US: facebook twitter

Πολιτιστικός Σύλλογος « Παντοκράτορας»: Πολλές ευχές στην κοπή της πίτας

Ημερομηνία: 07-02-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτισμός

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”51635″ img_size=”full”][vc_column_text]Με την παρουσία πολυπληθών μελών και φίλων του Συλλόγου ,μέσα σε ένα ευχάριστο κλίμα αισιοδοξίας στο κέντρο «τα τεντζερέδια του Ζαχαρία» έκοψαν τη βασιλόπιτά τους στις 26/01/2018. Λόγω της μεγάλης συμμετοχής οι βασιλόπιτες ήσαν δύο.

Τις ευλόγησε ο αιδεσιμώτατος Νικόλαος Κατσηδήμας, ιερέας του ιερού Ναού Αγίου Σπυρίδωνος Πύργου, ο οποίος κάθε χρόνο ανταποκρίνεται με προθυμία στην πρόσκληση του Συλλόγου. Ο ίδιος συνεχάρη το Δ.Σ., αλλά και τα μέλη του Συλλόγου για τις δραστηριότητές τους. Στη συνέχεια η Πρόεδρος κ. Χαρά Ρόρρη απηύθυνε εγκάρδιο χαιρετισμό ,ευχόμενη το 2018 να είναι χαρούμενο, ειρηνικό, η χώρα μας να βγει από την οικονομική κρίση και το χαμένο χαμόγελο να ξανανθίσει στα χείλη όλων.

Το φλουρί έτυχε στον κ. Κώστα Λιάγκουρα και αντιστοιχούσε σε ένα κόσμημα, ευγενική χορηγία του Χρυσοχοείου κ. Λέλε. Οι βασιλόπιτες ήσαν ευγενική χορηγία της ΗΛΒΙΖΑΧ. Ευχαριστούμε θερμά τους καταστηματάρχες του Πύργου για τα δώρα που μας προσέφεραν. Ακολούθησε συνεστίαση με πολύ κέφι και χορό, υπό τους ήχους ζωντανής μουσικής.

Διπλές οι βασιλόπιτες, διπλές και οι ευχές μας για υγεία και ευημερία προς όλο τον κόσμο.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot