FOLLOW US: facebook twitter

Πολιτιστικός Λαογραφικός Σύλλογος «η Ωλένη»: Γιορτή της Γυναίκας με «πρόληψη και ενημέρωση»

Ημερομηνία: 28-02-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτισμός

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”53677″ img_size=”full”][vc_column_text]«Αν είστε γιαγιάδες, μητέρες, κόρες, αδερφές, μέλη και φίλες του Συλλόγου, ελάτε να γιορτάσουμε μαζί την ημέρα της Γυναίκας». Με το μήνυμα αυτό, ο Πολιτιστικός Λαογραφικός Σύλλογος «η Ωλένη» προσκαλεί όλες τις γυναίκες να συμμετέχουν στις εκδηλώσεις- δράσεις που διοργανώνουν για τη γιορτή της γυναίκας.

Την Τρίτη 7 Μαρτίου λοιπόν, στις 7 το απόγευμα στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Ωλένης στην εκδήλωση «Πρόληψη και Ενημέρωση» και την Τρίτη 13 Μαρτίου στις 9 το πρωί, στο χώρο του Ιατρείου Ωλένης για να ακούσουν ομιλίες σχετικά με το τεστ Παπανικολάου και την καλύτερη δυνατή ευκαιρία πρόληψης του καρκίνου του τραχήλου της μήτρας αλλά και για δωρεάν εξέταση τεστ Παπ.

Η εκδήλωση αυτή, θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με τις Μαίες του Δικτύου Πρωτοβάθμιων Υπηρεσιών Υγείας Ν. Ηλείας και του Κέντρου Υγείας Γαστούνης κ.κ. Αρετή Τσερεμέ και Σοφία Γκάμαρη.

Και μονοήμερη εκδρομή στη Μεσσηνία

Εξάλλου, την Κυριακή 11 Μαρτίου, ο σύλλογος συνδιοργανώνει με τον Ιερέα παπά Νίκο μονοήμερη εκδρομή στη Μεσσηνία. Αναχώρηση 9.30πμ. Θα επισκεφθούν την Χριστιανούπολη, το Ανάκτορο Νέστορος και το Μουσείο Χώρας.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot