FOLLOW US: facebook twitter

Πολιτικές για την ισότιμη συμμετοχή ορεινών δήμων στην ανάπτυξη

Ημερομηνία: 08-09-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτική

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”38351″ img_size=”full”][vc_column_text]Στο θεματικό Συνέδριο της ΚΕΔΕ Λιατσής και Μεσσαλάς

Ο Δήμαρχος Πύργου κ. Γαβριήλ Λιατσής και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πύργου κ. Δημήτριος Μεσσαλάς, θα  συμμετάσχουν σήμερα και αύριο,  8 και 9 Σεπτεμβρίου 2017,  στο Θεματικό Συνέδριο της ΚΕΔΕ με θέμα: «Πολιτικές για την ισότιμη συμμετοχή των ορεινών Δήμων στην αναπτυξιακή ανασυγκρότηση της χώρας», που πραγματοποιείται στην Κόνιτσα.

Ο Δήμαρχος Πύργου κ. Γαβριήλ Λιατσής, λαμβάνει μέρος στο εν λόγω συνέδριο με την ιδιότητα του  Αντιπροέδρου της Π.Ε.Δ Δυτικής Ελλάδας, ενώ ο κ. Δημήτριος Μεσσαλάς ως μέλος του Εποπτικού Συμβουλίου της ΠΕΔ. Επίσης στις εργασίες του Συνεδρίου θα συμμετάσχει και ο Δ/ντής της Δ/νσης Προγραμματισμού του Δήμου κ. Άρης Φιλιππόπουλος.

Στόχος του συνεδρίου αποτελεί η ενδελεχής εξέταση και αξιολόγηση των δημόσιων πολιτικών που σχεδιάζουν και εφαρμόζουν τα Υπουργεία και γενικότερα οι δημόσιοι φορείς αλλά και η διατύπωση προτάσεων για την βελτίωση των πολιτικών αυτών και την εισαγωγή θετικών διακρίσεων υπέρ των ορεινών περιοχών της Ελλάδας.

Ομιλητές στο συνέδριο θα είναι ο Υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης κ. Παναγιώτης Σκουρλέτης, η Υπουργός Μακεδονίας Θράκης κα Μαρία Κόλλια Τσαρούχα καθώς και ο Αναπληρωτής Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Ιωάννης Τσιρώνης.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot