FOLLOW US: facebook twitter

Ποδηλασία/Φιλαθλητικός: Ασημένιος ο Καλογεράς, Χάλκινος ο Τριαντόπουλος

Ημερομηνία: 09-07-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”32469″ img_size=”full”][vc_column_text]Με χαμόγελα και αισιοδοξία για το μέλλον εκλεισε το διήμερο των ποδηλατικών αγωνων και εκδηλώσεων για το τμήμα ποδηλασίας του Φιλαθητικού στον “7ο Δρόμο της Φωτιάς”. Ο Φιλαθλητικός, η ομάδα της πόλης μας συνδιοργανωτής με τους Ποδηλάτες Ζαχάρως σε αυτό τον αγώνα, είχε μεστή και επιτυχής παρουσία σε αυτόν και έδειξε περίτρανα ότι σιγα -σιγα δυναμώνει και αποκτα την δικιά του ξεχωριστή θέση στα αθλητικά δρώμενα. Σε αυτό τον αγωνα ο Φιλαθλητικός εκπροσωπήθηκε από 15 ποδηλάτες.

Ξεχωρισε και διακρίθηκε ο συγκλονιστικός Λευτέρης Καλογεράς ο οποίος κατέλαβε την 8η θέση στην Γενική κατάταξη ενώ ανέβηκε στο δεύτερο σκαλί του βάθρου στην κατηγορία του κερδίζοντας το ασημενιο μετάλλιο.Επίσης αίσθηση προκαλεσε ο Χαράλαμπος Τριαντόπουλος που τρέχοντας στην μικρη διαδρομή των 37 χλμ έκανε το τρίτο καλυτερο χρόνο στην κατηγορία του και πήρε πανάξια το χάλκινο μετάλλιο.Μια θέση πιο κάτω, στην ιδια διαδρομή και κατηγορία, μετα από εξαιρετική εμφάνιση ο Δημήτρης ο Χριστόπουλος έδειξε και αυτός σε ανοδική πορεία.

Στην ίδια πάλι κατηγορία και διαδρομή ο Χρύσανθος Καλαντζής κατέλαβε την 6η θεση κανοντας πολύ καλό αγώνα ενω θετική παρουσία είχαν και ο Δημήτρης Κοκκινάκης που ακολούθησε. Μεγάλη εμφάνιση και για τον Σάκη Τσούρα που κατέλαβε τελικα την 6η θέση στην διαδρομή των 37 χλμ στην κατηγορία των +40. Με την φανέλα του Φιλαθλητικού αγωνίστηκαν ακόμη ο Ανδρέας Τρυφωνόπουλος, ο Τασης Σταυρόπουλος, ο Ανδρέας Μπαντούνας, ο Νικος Πολίτης, ο Γιωργος Βλάχος, ο Γιώργος Μπούσδας, ο Χρύσανθος Δημητρόπουλος, ο Νάσος Παπαδόπουλος, και ο Παναγιώτης Τσόκος, άπαντες τερματίσαντες σε καλούς χρόνους την απαιτητική διαδρομή με την ανάβαση προς Σμέρνα υπό δυσμενείς συνθήκες λόγω της αφόρητης ζέστης.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot