FOLLOW US: facebook twitter

Πλεόνασμα ανευθυνότητας…

Ημερομηνία: 22-08-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Σχόλια

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”35213″ img_size=”full”][vc_column_text]Δεν ήθελε και πολύ –αναμενόμενο θα μου πείτε- οι φωτιές που κατακαίνε χιλιάδες στρέμματα δάσους, να «ανάψουν» και μια νέα πολιτική αντιπαράθεση. Τώρα για τη σοβαρότητα των επιχειρημάτων αυτής της νέας «κόντρας» καλύτερα να μην μιλήσουμε.

Με την αντιπολίτευση να ισχυρίζεται και πάλι ότι η κυβέρνηση είναι ανίκανη να αντιμετωπίσει με ένα οργανωμένο τρόπο μια κρίση «μεγάλων» διαστάσεων και τους κυβερνητικούς ταγούς να μιλούν για οργανωμένο σχέδιο δημιουργίας μιας κοινωνικά έκρυθμης κατάστασης στη χώρα.

Τώρα να θυμίσει κανείς στους πρώτους ότι «στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σκοινί» και στους δεύτερους ότι πίσω από κάθε «αντίδραση» δεν είναι απαραίτητη και μια συνωμοσία, άδικος κόπος.

Για το αυτονόητο φυσικά, ότι η κρίση και οι μνημονιακές πολιτικές έχουν οδηγήσει σε μαζικές περικοπές στην κοινωνική και περιβαλλοντική προστασία, προκειμένου να εξοικονομηθούν πόροι για να πληρώνονται τόκοι και χρεολύσια στους  δανειστές, ούτε λόγος να γίνεται.

Ότι τα πυροσβεστικά μέσα και δει τα εναέρια είναι δεκαετίες τώρα γερασμένα και ανεπαρκή ποιος το θυμάται τώρα.

Ότι τα πρωτογενή πλεονάσματα χτίζονται με τα πρωτογενή ελλείμματα και στην προστασία του περιβάλλοντος είναι άλλα λόγια να αγαπιόμαστε. Το πρωτογενές πλεόνασμα της ανευθυνότητας να ‘ναι καλά…[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot