FOLLOW US: facebook twitter

Παρασκευή 16/12-Προτάσεις διασκέδασης

Ημερομηνία: 16-12-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Lifestyle, Νέα

Η διασκέδαση είναι πολύ σημαντική διαδικασία στη ζωή του ανθρώπου. Όμοια με την εκτόνωση, τον βοηθά να δραπετεύει από την ρουτίνα της καθημερινότητας και έτσι έχει ευεργετική επίδραση, καθώς η πραγματικότητα της ζωής κουράζει σωματικά και ψυχικά τον άνθρωπο που ανταποκρίνεται στις ευθύνες της. Για αυτό σας προτείνουμε τους καλύτερους προορισμούς διασκέδασης για απόψε το βράδυ!  

The 80’s Music Party στο “Bardoo”

Αυτή την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου παίζουμε εκλεκτά ελληνικά αλλά και ξενόφερτα άσματα από την αγαπημένη μας δεκαετία! Στις μουσικές επιλογές ο Νίκος Πατσούρης. Γιατί

Που και που είναι καλό να δραπετεύουμε σε ΄άλλη εποχή.

   

80s-bardoo

             

O MANOLACO στο “Depot club”

Την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου το depot club σας παρουσιάζει τον μοναδικό MANOLACO σε μια μεγάλη νύχτα!! Ως πρωτοποριακός dj  θα μιξάρει διάφορα μουσικά ακούσματα ώστε να συνθέσει και να παρουσιάσει κάτι μοναδικό και πρωτάκουστο. Μετά τα μεσάνυχτα συντονιστείτε όλοι στο Depot για κάτι ξεχωριστό!!!

depot-manolaco

 Χ-mas college party στο “Mercado”

Τη Παρασκευή αρχίζουμε να μπαίνουμε σιγά-σιγά σε Χριστουγεννιάτικο κλίμα με το X-mas college party που διοργανώνει το Μercado. Με τον Τάσο Γραβριλιάδη on the decks να προσπαθεί να μας βάλει στο Χριστουγεννιάτικο κλίμα με τις μουσικές του αλλά και να μας ξεσηκώσει για όλο το υπόλοιπο της βραδιάς. Μετά τις έντεκα όλοι οι “party animals” ας προσέλθετε…

 mercado-x-mas-party

Η Χοροκίνηση στο “Rex plus”

Η Horokinisi / Χοροκίνηση βάζει τα γιορτινά της αυτή τη Παρασκευή στις 10 η ώρα στο Rex plus και χορεύει σε Latin – Χριστουγεννιάτικους ρυθμούς στο τελευταίο πάρτυ της χρονιάς. Ελάτε να απολαύσετε παρουσιάσεις και σε Flamenco. Swing και Oriental!!
Σας περιμένουμε.

 rex-xorokinhsh1

O Filiopoulos στο Block 365

Αυτή τη Παρασκευή 16-12 έρχεται ο Filiopoulos….στο Block 365!!! Μια ελληνική βραδιά με ένα dj ειδικό στην ελληνική διασκέδαση για να μας απογειώσει με τα ελληνικά hit!!! Μαζί του για το Warm up ο G.Fournomitis. Ένας εκρηκτικός συνδυασμός για ένα μεταμεσονύκτιο πάρτυ…

 block-365-fillipopoulos

O Γιώργος Μάης στο “Central”!!!

Tη ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 16 / 12 το Central υποδέχεται τον πολυτάλαντο τραγουδιστή Γιώργο Μάη στις 12 η ώρα!!! Έχουμε όλοι τρελαθεί μαζί του με τις μπαλάντες του αλλά και τα λίγο πιο ανεβαστικά του τραγούδια που θα μας κρατήσουν παρέα μέχρι τις πρωινές ώρες. Τον αναμέναμε καιρό και επιτέλους ήρθε.. Να είστε όλοι εκεί για να τρελαθούμε παρέα…

 central-mahs

Live music στον “Γάσπαρη”

Κάθε Παρασκευή και Σάββατο η σκηνή του Γάσπαρη υποδέχεται διάφορα λαϊκά συγκροτήματα για να κρατούν συντροφιά σε όλους όσους δεν αλλάζουν τη live αυθεντική μουσική. Μετά τις δώδεκα όλα είναι έτοιμα για να σας υποδεχτούν και να σας συμπεριφερθούν με το πιο ευγενικό τρόπο!!!!

    gasparis-live                  

Xmas party στη “Παλαιά”

H Παλαιά αγορά ετοιμάζει για αυτή τη Παρασκευή ένα X-mas party με Guest Dancer την Ιωάννα Κωνσταντοπούλου να ανεβάζει την ατμόσφαιρα με τα θεσπέσια λικνίσματά της. Αυτή η Παρασκευή θα είναι διαφορετική όπως εξάλλου θα έπρεπε ενόψει των εορτών. Αν μπορείτε αντισταθείτε…

palia-agora-x-mas

Ladies night στο “Chill out

 Βραδιά γένους θηλυκού…!!! Τη Παρασκευή 16/12 στις 22:00 η ώρα ξεκινάει το Ladies night στην Αμαλιάδα. Γιατί το CHILL OUT CAFE δείχνει ιδιαίτερη προσοχή στις θηλυκές παρουσίες για αυτό και ετοιμάζει μια ξεχωριστή βραδιά ειδικά για αυτές και μόνο …!!!

 chill-out-ladies-night

80′s Party στο «Bardoo»

Αυτή την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου εκλεκτά ελληνικά αλλά και ξενόφερτα άσματα από την αγαπημένη μας δεκαετία στο «Bardoo» στην Αμαλιάδα. Στις μουσικές επιλογές ο Νίκος Πατσούρης.

80s-bardoo

«Πάμε Μπουζούκια» στο «Τετράστιχο»

Κάθε Παρασκευή και Σάββατο «Πάμε Μπουζούκια» στο «Τετράστιχο»! Σε μια κλασική ελληνική βραδιά που κανείς δεν πρέπει να χάσει. Με τους: Δήμητρα, Ελίνα, Ηρακλή και Παναγιώτη. Ώρα έναρξης: 23.30.

tetrastixo-bouzoukia

Για καφέ στο «Allegro»

Allegro σημαίνει “εύθυμο” και συνάμα “γρήγορο“. Το Αllegro cafe δημιουργήθηκε με αυτή ακριβώς την επιθυμία: Να αποτελέσει ένα ζεστό, κοινωνικό χώρο, όπου να μπορεί κανείς να συναντήσει τους συναδέλφους του σ΄ένα διάλειμμα απ΄τη δουλειά για έναν espresso στα “γρήγορα”, αλλά και τους φίλους του το βράδυ για μια μπύρα ή ποτό, με μια πιο χαλαρή και εύθυμη διάθεση. Επισκεφτείτε το δίχως δεύτερη σκέψη!

allegro-cafe


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot