FOLLOW US: facebook twitter

ΠΑΟ Βάρδας: Φέρνει τον Κιάμο στις 10 Αυγούστου!

Ημερομηνία: 20-07-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”33541″ img_size=”full”][vc_column_text]Ο αγαπημένος τραγουδιστής βάζει «φωτιά» στην διασκέδαση του καλοκαιριού

«Φωτιά» στην διασκέδαση του καλοκαιριού βάζει η «Μπάρτσα», καθώς φέρνει στη Βάρδα τον Πάνο Κιάμο (την Πέμπτη 10 Αυγούστου  την πέμπτη στις 10 Αυγούστου στην πλατεία ελευθερίας της Βάρδας).

Ο αγαπημένος τραγουδιστής της νεολαίας, γνωστός κυρίως για τις live “ξεσηκωτικές” εμφανίσεις του, υπόσχεται μια βραδιά γεμάτη διασκέδαση για να μας ταξιδέψει με τραγούδια δικά του αλλά και άλλων δημιουργών.

Οι ιθύνοντες της ομάδας της Βουπρασίας σας προσκαλούν να απολαύσετε μια ξεχωριστή βραδιά με τον ΠΑΝΟ ΚΙΑΜΙΟ για μία και μοναδική live εμφάνιση του στην ΒΑΡΔΑ όπου θα μας προσφέρει μοναδικές στιγμές διασκέδασης με την φωνή του!!

Μαζί του και η ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΣΑΛΤΗ !!!

Συνεχίζει ως γυμναστής τερματοφυλάκων ο Κουτσούμπας

Στο μεταξύ, ο Χρήστος Κουτσούμπας θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ομάδα μας από το πόστο του προπονητή τερματοφυλάκων. Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

“Ο ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ και ο Π.Α.Ο ΒΑΡΔΑΣ ανανέωσαν την συνεργασία τους για έναν ακόμα χρόνο. Η προσπάθεια και η προσφορά του εκτιμήθηκε δεόντως, καθώς έχει επιδείξει άψογη συμπεριφορά, επαγγελματισμό και με την δουλειά του υπήρξαν μεγάλα βήματα εξέλιξης των τερματοφυλάκων και αυτό τον καθιστούν απαραίτητη μηχανή στο γρανάζι της ομάδας μας ”

Από την πλευρά του ο Χ. Κουτσούμπας δήλωσε στο επίσημο σάιτ του συλλόγου: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος που συνεχίζω στον ΠΑΜΒΟΥΠΡΑΣΙΑΚΟ. Θέλω να ευχαριστήσω και να δικαιώσω τους ανθρώπους που με πίστεψαν και συνεχίζουν να με πιστεύουν. Αυτή η ανανέωση δείχνει ότι η ομάδα περιμένει πράγματα από εμένα κι εγώ από την πλευρά μου πρέπει να φανώ αντάξιος των προσδοκιών της.

Θέλω να πω ένα ξεχωριστό ευχαριστώ σε όλους για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν με αυτή την ανανέωση».[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot