FOLLOW US: facebook twitter

ΠΑΟ Βάρδας: Τρίτη μεταγραφή ο Κοκκίνης-Ανανέωσαν οι αδερφοί Στεργιόπουλοι

Ημερομηνία: 07-08-2024 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο έμπειρος Αχαιός αμυντικός, Γιώργος Κοκκίνης είναι η τρίτη μεταγραφή του ΠΑΟ Βάρδας. Ο Κοκκίνης έχει παίξει ξανά στους «ταύρους» στη Γ΄ Εθνική τη σεζόν 2016-2017 και πρόκειται για έναν αμυντικό με μεγάλη εμπειρία από την εν λόγω εθνική κατηγορία. Μια δυνατή μεταγραφή για τον ΠΑΟΒ που δυναμώνει στην άμυνα.

Η ανακοίνωση του ΠΑΟΒ: «Θωρακίζει την άμυνα του ο Π.Α.Ο. Βάρδας με έναν παίκτη που δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις, τον Αχαιό αριστεροπόδαρο ποδοσφαιριστή Γιώργο Κοκκίνη, ο οποίος έχει φορέσει την φανέλα των «πρασίνων» και κατά το παρελθόν. Ο Κοκκίνης με πλούσιο βιογραφικό σε ομάδες της Β΄ και Γ΄ Εθνικής, μεταξύ αυτών Αιγάλεω, Εθνικό Πειραιώς, Παναχαϊκή, Ηλυσιακό, Ελευσίνα, Ιάλυσο και άλλων πολλών. Ευχόμαστε στον ποδοσφαιριστή μας υγεία και καλή επιτυχία».

Ανανέωσαν τα αδέρφια Στεργιόπουλοι

Στο μέτωπο των ανανεώσεων, συνεχίζουν στην ομάδα τα 17χρονα δίδυμα αδέρφια Στεργιόπουλοι, Κώστας και Βασίλης, επιθετικός και αμυντικός αντίστοιχα. O ΠΑΟΒ ποντάρει και στους δικούς του γηγενείς ποδοσφαιριστές, πολύ περισσότερο σε νεαρούς και ταλαντούχους παίκτες.

Κώστας Πλιάγκος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot