FOLLOW US: facebook twitter

ΠΑΟ Βάρδας: Το Σάββατο με Ζάκυνθο

Ημερομηνία: 22-09-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”39917″ img_size=”full”][vc_column_text]Ο ΠΑΟ Βάρδας θα δώσει το Σάββατο τελικά και όχι την Κυριακή το τελευταίο φιλικό του παιχνίδι, με αντίπαλο τη Ζάκυνθο, στο «Γρ. Καλάκος». Οι δύο ομάδες συμφώνησαν να γίνει μία μέρα νωρίτερα το φιλικό, με ώρα έναρξης τις 5μ.μ..

Τη νησιώτικη ομάδα ο ΠΑΟΒ θα την έχει αντίπαλο και στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής. Λόγω διοικητικών προβλημάτων άργησε να ξεκινήσει προετοιμασία και το ρόστερ θα συμπληρωθεί το Σαββατοκύριακο, όπου στο νησί θα έρθουν αρκετοί ποδοσφαιριστές. Πληροφορίες κάνουν λόγο για τερματοφύλακα, κεντρικό αμυντικό, σέντερ φορ και δύο ακραίους μέσους!

Επέστρεψε ο Κωνσταντινίδης

Ο Κώστας Κωνσταντινίδης που υπέστη ελαφρύ διάστρεμμα στο φιλικό με τον Αστέρα, επέστρεψε στις προπονήσεις και αναμένεται να αγωνιστεί στην αυριανή τελική πρόβα με τη Ζάκυνθο. Στον αντίποδα, ο Ραφαήλ Σιδέρης ο οποίος υπέστη εξάρθρωση του αριστερού ώμου στο φιλικό με τους «βυσσινί», θα επιστρέψει στα γήπεδα σε 20 μέρες περίπου και θα χάσει τουλάχιστον τις δύο πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

leventis

opap
300x600
olympia

Screenshot