FOLLOW US: facebook twitter

ΠΑΟ Βάρδας: Στη «Μπάρτσα» ο Μελετίδης

Ημερομηνία: 14-07-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”33014″ img_size=”full”][vc_column_text]Αποκτήθηκε και ο νεαρός αχαιός Δημ. Μάζης

Της Μαρίας Καραντώνη

Την δεύτερη μεταγραφική του κίνηση ολοκλήρωσε ο ΠΑΟΒ, καθώς ενέταξε στο έμψυχο δυναμικό του τον Αλέξανδρο Μελετίδη, γνωστός στους Ηλείους φιλάθλους για την περσινή παρουσία του στον Αστέρα αλλά και την πολυετή στην Δόξα Ν. Μανολάδας. Πρόκειται για έναν χαρισματικό επιθετικό, για τον οποίο άπαντες στην Βάρδα θέλουν να πιστεύουν ότι θα συμβάλλει στην υλοποίηση των στόχων της ομάδας. Η σχετική ανακοίνωση μάλιστα αναφέρει: «Η Διοίκηση του Π.Α.Ο ΒΑΡΔΑΣ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την μεταγραφή του επιθετικού ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΜΕΛΕΤΙΔΗ. Του ευχόμαστε να είναι δύναμη, υγεία και να έχει επιτυχίες με την ομάδα μας»!

Από την πλευρά του ο χαρισματικός επιθετικός δήλωσε αμέσως μετά την επίτευξη της συμφωνίας: «Ευχαριστώ την διοίκηση του Π.Α.Ο ΒΑΡΔΑΣ και τον προπονητή κύριο Φωτόπουλο για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου.  Υγεία και καλή αγωνιστική χρονιά με επιτυχίες στην ομάδα του ΠΑΜΒΟΥΠΡΑΣΙΑΚΟΥ».

Στα «πράσινα» κι ο Δ. Μάζης!

Στο μεταξύ, παίκτης των «πρασίνων» θα είναι και ο Δημήτρης Μάζης, ο οποίος «εξαργύρωσε» τις εμφανίσεις της περασμένης σεζόν με τη φανέλα της Θύελλας Αιγίου. Ο νεαρός επιθετικός θα αγωνίζεται στον ΠΑΟ Βάρδας από τη νέα περίοδο, ενώ πέρυσι σημείωσε 15 γκολ στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας. Η ανακοίνωση της Θύελλας Αιγίου: «Ένας ακόμη ταλαντούχος ποδοσφαιριστής μας κάνει το βήμα παραπάνω, αφού ήρθε σε συμφωνία με την ομάδα του ΠΑΟ Βάρδας, ο 22άχρονος Μάζης αγωνιζόμενος πέρσι στην ομάδα μας με 30 συμμετοχές και πετυχαίνοντας 15 γκολ άφησε το στίγμα του στην ΘΥΕΛΛΑ ΑΙΓΙΟΥ και βάση τις πολύ καλές εμφανίσεις του ήρθε η ώρα να αγωνιστεί στην Γ’ Εθνική.

Οι μεταγραφές, λοιπόν, της «Μπάρτσα» ανήλθαν στις τρεις, καθώς να υπενθυμίσουμε ότι πέραν τον Μελετίδη- Μάζη έχει αποκτηθεί και ο Κώστας Κωνσταντινίδης.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot