FOLLOW US: facebook twitter

ΠΑΟ Βάρδας: «Πόλεμος» για την αποχώρηση Γούρμου

Ημερομηνία: 31-07-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”34581″ img_size=”full”][vc_column_text]“Πόλεμο” ανακοινώσεων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης προκάλεσε η αποδέσμευση του Ανδρέα Γούρμου από τον ΠΑΟΒ.

Συγκεκριμένα, ο 36χρονος επιθετικός στο προσωπικό του προφίλ το μεσημέρι του Σαββάτου ανέφερε: «Σε ποιανού τα πλάνα δεν συμπεριλαμβάνομαι;;;; τεχνικού και Διοίκησης!!!ε ρε γέλια!!!!».

Για να έρθει λίγο αργότερα η «απάντηση» του Ηλία Φωτόπουλου μέσω του δικού του προσωπικού προφίλ: «Επειδή μόλις διάβασα μια ανάρτηση του πρώην παίκτη μου Ανδρέα Γούρμου, νιώθω την ανάγκη να τοποθετηθώ για να αποκατασταθεί η αλήθεια. Με τον Γούρμο είχα μια έντιμη και αντρίκια κουβέντα, προ είκοσι ημερών περίπου, όπου του εξήγησα το “πως” τον θέλω στην ομάδα. Κατόπιν αυτού, και παρουσία μου, η ομάδα του έκανε πρόταση ανανέωσης και αυτός μετά από δεκαπέντε περίπου μέρες απάντησε αρνητικά.

Δεν τον έδιωξε η ομάδα, ούτε ο προπονητής.

Τώρα, αν θέλουμε να καλύψουμε την αδυναμία μας ή τον συναγωνισμό, τότε μπορούμε εύκολα να μεταθέσουμε το πρόβλημα.

Ίσως μέχρι τώρα να είχε συνηθίσει να τα έχει όλα και εύκολα. Και να έδειξε μάλλον αδυναμία στα δύσκολα.

Αυτά προς αποκατάσταση της αλήθειας. Και δεν υπάρχει λόγος να επανέλθω”.

Μάλιστα, σε άλλο του σχόλιο ο κ. Φωτόπουλος ανέφερε ότι η πόρτα της Βάρδας είναι ανοιχτή για τον Α. Γούρμο, αρκεί αυτό να γίνει γρήγορα γιατί η ομάδα θα πρέπει να βρει τον αντικαταστάτη του.

Ως φαίνεται, λοιπόν, το «διαζύγιο» με τον έμπειρο επιθετικό δεν ήταν «αναίμακτο» και για τις δυο πλευρές…

 

Παρελθόν και οι Μητρόπουλος, Λούρμπας

Από εκεί και πέρα, παρελθόν από τη «Μπάρτσα» αποτελούν και οι Μητρόπουλος, Λούρμπας οι οποίοι αποδεσμεύτηκαν.

Σ’ ότι αφορά την προετοιμασία αυτή αναμένεται να ξεκινήσει την Τετάρτη 3 Αυγούστου.

 

Γούρμος: “Δεν έχω να αποδείξω τίποτα σε κανέναν…”

Για να έρθει πριν από λίγο η εκ νέου «απάντηση» του Ανδρέα Γούρμου προσωπικά στον Ηλία Φωτόπουλο: «Ας πάρουμε τα πράγματα με την σειρά!! Το πρώτο ραντεβού έγινε με παράγοντα που μου είπε εάν έχω όρεξη να παίξω μπάλα φέτος “γιατί ακούγονται διάφορα στις καφετέριες”!!!

Και ότι “έχουμε παράπονα από σένα από την παρουσία πέρσι”! Και του απαντώ “έχεις δίκιο, αλλά η ομάδα τερμάτισε Τρίτη θέση”, δεν την πήγα εγώ Τρίτη αλλά όλα τα παιδιά (που δεν έχω κανένα πρόβλημα μαζί τους). Πάμε μετά στην δεύτερη συνάντηση που έγινε με σύσσωμο το συμβούλιο παρόντος και του προπονητή!!! Τα λόγια ακριβώς είναι τα εξής (του προπονητή): “Δεν είσαι στις βασικές μου επιλογές και καθρέπτης είναι το γήπεδο! Απόδειξε μου ότι αξίζει να παίξεις!”.

Και ακόμα ότι: “Πέρυσι σε έβαζα αναγκαστικά γιατί δεν είχα δεύτερη επιλογή”!!! Και ότι “φέτος έχω άλλο πλάνο στο μυαλό μου, αλλά εάν αξίζεις θα παίξεις”!!! Και πάμε τώρα στην απάντηση μου σε αυτά που έγραψες: Εγώ προσωπικά δεν έχω να σου αποδείξω τίποτα, εάν αξίζει να παίξω ή όχι!!!

Έχω 20 χρόνια στα γήπεδα και δεν χρειάζομαι να σου αποδείξω τίποτα εσένα προσωπικά!!! Εάν εγώ φοβάμαι τα δύσκολα, άσε να το ξέρω εγώ πολύ καλά και όχι εσύ! Και όταν λες, “ειχα μάθει στα εύκολα τόσα χρόνια”, σε όσες ομάδες έχω παίξει ήμουν το μοναδικό σέντερ φορ! Έχεις απόλυτο δίκιο! Καλύτερα να σταματήσω εδω γιατί θα γίνω πολύ κακός!!! Και κρατάω μόνο την ανακοίνωση τις ομάδας στο προσωπικό της σαιτ και εύχομαι να εκπληρωθούν οι στόχοι τους!!!».

 

Μαρία Καραντώνη[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

epixeiriseismprosta leventis

opap
300x600
olympia

Screenshot