FOLLOW US: facebook twitter

ΠΑΟ Βάρδας-Νίκη Τραγανού 0-1: Σε όλα μέσα!

Ημερομηνία: 15-02-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”52510″ img_size=”full”][vc_column_text]

Η Νίκη Τραγανού έβγαλε διπλό στη Βάρδα και προκρίθηκε στους «4» του Κυπέλλου

Η Νίκη Τραγανού πρωταγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Α1, εντυπωσιάζει και στο Κύπελλο. Χθες στο «Γρ. Καλάκος» της Βάρδας νίκησε 1-0 τον ΠΑΟΒ και προκρίθηκε στα ημιτελικά, επιδιώκοντας να βρεθεί ξανά στον τελικό όπως το 2014 που κατέκτησε το Κύπελλο κόντρα στον Ηρακλή Παλαιοβαρβασαινας (3-1). Πρόσωπο-κλειδί και στις δύο περιπτώσεις ο τεχνικός Σπύρος Αντωνόπουλος!

Στο λασπωμένο αγωνιστικό χώρο του «Γρ. Καλάκος» ο ΠΑΟΒ ήταν καλύτερος, έχασε πολλές ευκαιρίες αλλά η Νίκη Τραγανού ήταν πιο ουσιαστική, όπως αποδείχτηκε. Στο α΄ ημίχρονο, οι πράσινοι σημάδευαν τα δοκάρια: στο 18΄ σε κεφαλιά του Χούσα και στο 35΄ σε νέα κεφαλιά του Σιδέρη ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Γιώργου Πολίτη. Νωρίτερα, στο 21΄ ο Καρούτης είδε τον… κέρβερο Ανδρέα Αντωνόπουλο να αποκρούσει με τα πόδια το πλασέ του, ενώ στο 40΄ κεφαλιά του Καλογερόπουλου πέρασε λίγο άουτ. Η Νίκη σε αυτό το διάστημα (στο 42΄)  είχε ένα καλό απευθείας φάουλ του Παρασκευόπουλου, που απέκρουσε ο Λαδάς.

0-1 με Δ. Κολοτούρο

Στην επανάληψη, η ομάδα του Σπύρου Αντωνόπουλου ευτύχησε να σκοράρει στη δεύτερη ευκαιρία της στον αγώνα. Ήταν το 57ο λεπτό όταν ο Νίκος Κολοτούρος εκτέλεσε φάουλ από αριστερά, ο Μπελεκούκιας έπιασε την κεφαλιά, η μπάλα έφτασε στη μικρή περιοχή στον Δημήτρη Κολοτούρο ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα (0-1).

Από κει και πέρα, ο ΠΑΟΒ με την είσοδο των  Ντόμα, Δημήτρη Νικολόπουλου και Γούρμου, πίεσε ακόμα περισσότερο αλλά δεν είχε την τύχη με το μέρος του. Στο 65΄ απευθείας φάουλ του Γιώργου Πολίτη πέρασε ελάχιστα άουτ και στο 71΄ ο αρχηγός του ΠΑΟΒ έχασε μεγάλη ευκαιρία όταν μετά από γύρισμα του Λιόση, αστόχησε από κοντινή απόσταση. Στο 79΄ ο Γούρμος έπιασε δυνατό σουτ αλλά ο Αντωνόπουλος το κατέβασε από το «Γ»! Και στο 90΄ η κεφαλιά του Δημητρίου δεν στάθηκε ικανή να νικήσει τον έμπειρο πορτιέρο. Στο β΄ μέρος η Νίκη, πέρα από το γκολ, είχε κι ένα μακρινό σουτ του Γεωργιόπουλου που μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια ο Λαδάς.

Καλύτεροι από τους νικητές ο Αντωνόπουλος, όλη η αμυντική γραμμή και η χρυσή αλλαγή, Δημήτρης Κολοτούρος, ενώ από τον ΠΑΟΒ τα αδέρφια Πολίτη και ο Λιόσης.

 

ΠΑΟΒ: Λαδάς, Λιόσης, Χούσα, Σιδέρης (87΄Σώκαλης), Δημητρίου, Παλιάτσας (60΄Δ. Νικολόπουλος), Γ. Πολίτης, Καρούτης (60΄Ντόμας), Θ. Νικολόπουλος, Καλογερόπουλος (66΄Γούρμος), Π. Πολίτης .

Νίκη Τρ.: Αντωνόπουλος, Κ. Κολοτούρος, Χ. Κολοτούρος, Μπελεκούκιας, Γαργαρώνης, Μπράβος, Παρασκευόπουλος (74΄Στ. Κολοτούρος), Δούλος, Παπαχριστόπουλος (46΄Δ. Κολοτούρος), Γεωργιόπουλος (85΄Καλογερόπουλος), Ν. Κολοτούρος (90+΄ Ι. Κασσιανός).[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

leventis

opap
300x600
olympia

Screenshot