FOLLOW US: facebook twitter

ΠΑΟ Βάρδας: Άτυχος στον Ταύρο

Ημερομηνία: 03-05-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο ΠΑΟ Βάρδας επέστρεψε χωρίς βαθμολογικό όφελος από τον Ταύρο καθώς ηττήθηκε από το Φωστήρα με 3-1 και ο τεχνικός των «πρασίνων» Ηλίας Φωτόπουλος στάθηκε κυρίως στην ατυχία που είχε η ομάδα του. «Το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο και οι δύο ομάδες είχαν τα καλά τους διαστήματα. Εμείς, ήμασταν πολύ καλύτεροι σε σχέση με το ματς με τη Θήβα, αλλά η τύχη μας γύρισε την πλάτη σε καίρια σημεία.

Πριν γίνει το 2-1 είχαμε ευκαιρία για γκολ με τον Μητρόπουλο και δοκάρι με τον Βατσή ενώ υπήρχε και μια περίπτωση πέναλτι στον Σαμπανέι, που οδήγησε σε διαπληκτισμούς και διακοπή του αγώνα για 7-8 λεπτά, γεγονός που μας αποδιοργάνωσε», δήλωσε ο έμπειρος τεχνικός. Αξίζει να σημειωθεί ότι πολύ καλή παρουσία στον Ταύρο είχε ο 21χρονος Θανάσης Παλιάτσας που αντικατέστησε τον Αγουρίδη στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Με απουσίες και στη Χαλκίδα

Ο ΠΑΟΒ έχει πλέον μπροστά του το ματς στη Χαλκίδα που είναι πολύ καθοριστικό για τη δεύτερη θέση. Οι «πράσινοι» βρίσκονται τρεις βαθμούς πίσω από την ομάδα της Εύβοιας και θα πρέπει να μην ηττηθούν για να συνεχίσουν να ελπίζουν στη δεύτερη θέση. Ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια ομάδα που κάνει εντυπωσιακή πορεία στο β΄ γύρο, με 8 νίκες, 2 ισοπαλίες και μόλις 1 ήττα στο Άργος. Το δυσάρεστο είναι ότι ο ΠΑΟΒ θα παραταχθεί ξανά με τρεις βασικές απουσίες. Θα λείπει εκ νέου ο Νικολόπουλος (έχει να εκτίσει άλλη μια αγωνιστική) και ο Κοκκίνης που έχει ποινή 5 αγωνιστικών και η σεζόν έχει ολοκληρωθεί γι’ αυτόν, ενώ συμπλήρωσε κάρτες και ο Σαμπανέι. Τρεις πολύ σημαντικές απουσίες για την ομάδα του Ηλία Φωτόπουλου. Στον αντίποδα, επιστρέφει από τιμωρία ο Αγουρίδης.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot