FOLLOW US: facebook twitter

Πανηλειακός: Το… ταξίδι άρχισε! – «Το Δημοτικό Στάδιο θα ονομαστεί “Χαράλαμπος Βιλαέτης”»

Ημερομηνία: 28-07-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”34429″ img_size=”full”][vc_column_text]Της Μαρίας Καραντώνης

 

Το νέο… ταξίδι του Πανηλειακού για την καταξίωση στις εθνικές κατηγορίες, μετά την περιπλάνηση στο τοπικό πρωτάθλημα και την απαξίωση που είχε προηγηθεί αυτής, άρχισε το απόγευμα της Παρασκευής, με το Νίκο Κουρμπανά και τους παίκτες του να έχουν την πρώτη τους συνάντηση, προκειμένου να ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για το προσεχές πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Στο πρώτο «ραντεβού», παρουσία και του φίλαθλου «ερυθρόλευκου» κόσμου, ήταν άπαντες συνεπείς, με την “δίψα” για μια νέα αρχή έκδηλη στα μάτια όλων.

Μάλιστα, στο Στάδιο Πύργου πραγματοποιήθηκε και ο καθιερωμένος αγιασμός από τον εφημέριο της Αγίας Τριάδας, πατήρ Νεκταρίου Συμεωνίδη.

Από την πλευρά του Πανηλειακού μίλησε ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Χρήστος Χίτος, ο οποίος με την φράση «Ένας για όλους κι όλοι για έναν» έδωσε το στίγμα για την ομοψυχία που επικρατεί στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο.

Το «παρών» στην «πρώτη» των ερυθρολεύκων έδωσε κι ο δήμαρχος Πύργου, Γαβρίλης Λιατσής, με την ομιλία του να βγάζει μάλιστα και σημαντικές ειδήσεις! Ειδικότερα, ο κ. Λιατσής ανακοίνωσε, ότι το στάδιο του Πύργου λίαν συντόμως θα φέρει το όνομα του οπλαρχηγού της επανάστασης Χαράλαμπου Βιλαέτη!

Παράλληλη, αναφέρθηκε και σε κάποιες εργασίες που θα γίνουν ακόμα στο δημοτικό στάδιο της πόλης, όπως είναι η αντικατάσταση των κατεστραμμένων καθισμάτων. Ο κ. Λιατσής επίσης κάλεσε τον κόσμο να σταθεί κοντά στον Πανηλειακό.[/vc_column_text][vc_media_grid grid_id=”vc_gid:1501266663994-8f9eb693-3407-7″ include=”34431,34432,34433,34434″][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot