FOLLOW US: facebook twitter

Πανηλειακός: Στην Κεφαλονιά για την πρόκριση

Ημερομηνία: 05-04-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Πανηλειακός αναχωρεί σήμερα το πρωί από το λιμάνι της Κυλλήνης για την Κεφαλονιά, όπου στις 3 το μεσημέρι θα αντιμετωπίσει τον Α.Ο. Σάμης για την 1η αγωνιστική του 7ου Ομίλου του Κυπέλλου Ερασιτεχνών. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στη φυσική έδρα των Κυπελλούχων της ΕΠΣ Κεφαλονιάς-Ιθάκης, στον Καραβόμυλο, που βρίσκεται λίγο έξω από τη Σάμη και ο αγωνιστικός χώρος διαθέτει συνθετικό χλοοτάπητα. Στόχος των ερυθρόλευκων του Πύργου είναι φυσικά η νίκη-πρόκριση, απέναντι σε μια ομάδα που έκανε την έκπληξη στο Κύπελλο Κεφαλονιάς-Ιθάκης κερδίζοντας τον πρωτοπόρο του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας, Παλληξουριακό με 3-1. Ο Α.Ο. Σάμης ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα (απομένει μία αγωνιστική, στην οποία έχει ρεπό) και βρίσκεται στην 5η θέση με 20 βαθμούς  (5 νίκες, 5 ισοπαλίες και 6 ήττες και τέρματα 26-27).

Τρεις απουσίες

Ο Πανηλειακός λοιπόν είναι ανώτερος από τον Α.Ο. Σάμης και αν παρουσιαστεί σοβαρός, θα πάρει την πρόκριση και τη 2η αγωνιστική θα αντιμετωπίσει το νικητή του ζευγαριού Καταστάρι Ζακύνθου – Κεραυνός Αγ. Βασιλείου. Στα αγωνιστικά, ο Θεολόγος Χατζηαράπης αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα τραυματισμού από τον αγώνα στο Βαρθολομιό, ενώ απόντες θα είναι και οι προερχόμενοι από τραυματισμό Καλαντζής, Μπατζάκας, αλλά και ο γκολκίπερ Γιάννης Καπετανάκης που μετρά αντίστροφα για την επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους, μετά την επέμβαση στο γόνατο.

Σάββατο με Προοδευτική

Ο προσεχής αγώνας πρωταθλήματος για την 31η αγωνιστική, Πανηλειακός – Προοδευτική, αντί για την προσεχή Κυριακή  μεταφέρθηκε μια μέρα νωρίτεραδηλαδή το Σάββατο (στο Δημοτικό Στάδιο Πύργου και ώρα 5μ.μ.). Κι αυτό για να έχει ο Πανηλειακός μια μέρα ξεκούρασης περισσότερη ενόψει πιθανής νέας μετακίνησης εκτός Ηλείας, τη Μεγάλη Τετάρτη 12 Απριλίου, για τη 2η αγωνιστική του 7ου Ομίλου του Κυπέλλου Ερασιτεχνών.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot