FOLLOW US: facebook twitter

Πανηλειακός: Εν αναμονή των ομίλων

Ημερομηνία: 13-09-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”39025″ img_size=”full”][vc_column_text]Την Κυριακή φιλικό στα Βραχνέικα

Ο Πανηλειακός περιμένει τον καταρτισμό των ομίλων της Γ΄ Εθνικής, που εκτός απροόπτου θα γίνει σήμερα από την ΕΠΟ, για να δει ποιες ομάδες θα αντιμετωπίσει στο πρωτάθλημα. Όπως όλα δείχνουν πάμε σε όμιλο με 12 ομάδες, αλλά στον Πανηλειακό περιμένουν αυτό να επισημοποιηθεί διότι πολλά ακούγονται…

Η ερυθρόλευκη διοίκηση υπέβαλε πάντως αίτημα στην Διοργανώτρια Αρχή για να πάρει κλειδάριθμο με τον Αστέρα, ώστε οι δύο ομάδες να μην παίζουν εντός έδρας την ίδια αγωνιστική ημέρα. Το ίδιο άλλωστε έκανε και ο Αστέρας κι έτσι στην κλήρωση της προσεχούς Δευτέρας, δεν θα κληρωθεί να παίζουν οι δύο ομάδες εντός έδρας την ίδια μέρα.

Στα Βραχνέικα την Κυριακή

Στα αγωνιστικά, οι ερυθρόλευκοι δεν ικανοποίησαν με την απόδοσή τους στο φιλικό με την Αχαϊκή, αλλά έχουν δυόμισι εβδομάδες στη διάθεσή τους για να παρουσιαστούν απόλυτα έτοιμοι στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος την 1η Οκτωβρίου.

Την προσεχή Κυριακή θα βρεθούν στα Βραχνέικα για να αντιμετωπίσουν σε φιλικό παιχνίδι τον Διαγόρα, τον οποίο θα έχουν αντίπαλο και στο πρωτάθλημα, ενώ αναζητείται αντίπαλος για το τελευταίο φιλικό προετοιμασίας πριν την έναρξη, για το Σαββατοκύριακο 23-24 Σεπτεμβρίου.

Ο Καπατενάκης που δεν αγωνίστηκε στο φιλικό με την Αχαϊκή είναι πλέον απολύτως καλά και έχει επιστρέψει στις προπονήσεις, ενώ σε λίγες μέρες αναμένεται και η επιστροφή του τραυματία Νικολόπουλου. Ο Διονύσης Πλαστουργός που εγχειρίστηκε επιτυχώς στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου, αναμένεται να πάρει εξιτήριο στο τέλος της εβδομάδας.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot