FOLLOW US: facebook twitter

Πανηλειακός: Ανακοίνωσε Κρεββατά και Γκοτσούλια

Ημερομηνία: 26-07-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”34192″ img_size=”full”][vc_column_text]Δύο μεταγραφές ανακοίνωσε σήμερα ο Πανηλειακός, καθλως απέκτησε τον Κωνσταντίνο Κρεββατά και τον Γιάννη Γκοτσούλια.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις:

– O A.O. Πανηλειακός ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Κωνσταντίνου Κρεββατά. Ο, ύψους 1.93μ., 26χρονος ( γεννημένος στις 7/6/1991) επιθετικός που έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα σε Σαρακηνό Βόλου (26 συμμετοχές/22 γκολ), έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό από την συμμετοχή του στον Μαχητή Τερψιθέας (24 συμμετοχές/12 γκολ), για να ακολουθήσει ο Ρήγας Φεραίος (11 συμμετοχές/8 γκολ).

Ακολούθησε ο Εθνικός Γαζώρου (15 συμμετοχές/ 3 τέρματα) και η σεζόν 2015 -16 τον βρήκε ένα εξάμηνο στη Νίκη Βόλου (13 αγώνες/4 γκολ) και ένα στη Σπάρτη (10 αγώνες/1 γκολ). Την περσινή αγωνιστική περίοδο φόρεσε την φανέλα της Καλλιθέας στην Football League και σε 19 συμμετοχές σημείωσε 4 τέρματα.

Ο Πανηλειακός καλωσορίζει τον Κωνσταντίνο στην ομάδα μας και του εύχεται επιτυχίες και πολλά γκολ με τα ερυθρόλευκα.

– Ο Α.Ο. Πανηλειακός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Γιάννη Γκοτσούλια. Ο 27χρονος (γεννημένος στις 15/3/1990) Πατρινός αμυντικός μέσος ξεκίνησε την καριέρα του από τον Διαγόρα Βραχνεΐκων, προτού μετακομίσει στον Παναιγιάλειο, συνδέοντας το όνομα του με αυτό της ομάδας καθώς στο Αίγιο έμεινε για έξι συνεχόμενες σεζόν αγωνιζόμενος σε Δ’, Γ’ και Β’ Εθνική.

Με τη φανέλα του Παναιγιάλειου όλα αυτά τα χρόνια, κατέγραψε στην Γ΄ Εθνική συνολικά 39 συμμετοχές και 2 γκολ και στην Β’ Εθνική 83 συμμετοχές και 2 γκολ. Τελευταίος σταθμός στην καριέρα του έμπειρου κεντρικού μέσου ήταν ο Εργοτέλης, στον οποίο αγωνίστηκε όλη την περσινή περίοδο και βόηθησε τους Κρητικούς να κατακτήσουν το πρωτάθλημα στον 4ο όμιλο της Γ’ Εθνικής και να πάρουν την άνοδο στην Football League.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του συλλόγου βρέθηκε το πρωί στα γραφεία της ομάδας με τον μάνατζερ του, Στέλιο Βραδέλη για να επισημοποιηθεί η συμφωνία των δύο πλευρών. O Πανηλειακός καλωσορίζει τον Γιάννη στην ομάδα μας και του εύχεται κάθε επιτυχία με τα ερυθρόλευκα.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot