FOLLOW US: facebook twitter

Πανηλειακός: Έτοιμος για τις μάχες με Ξενοφώντα

Ημερομηνία: 05-05-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Επιστρέφει στον πάγκο ο Σπύρος Αντωνόπουλος

Ο Πανηλειακός ρίχνεται την Κυριακή στη μάχη των πλέι-οφ της Α1 Κατηγορίας που θα κρίνουν την άνοδο στη Γ΄ Εθνική. Οι ερυθρόλευκοι μπορεί να πήραν την πρώτη θέση στην κανονική περίοδο με 19 βαθμούς διαφορά από τη δεύτερη Δόξα Ν.Μανολάδας, αλλά ο τίτλος και η άνοδος θα κριθεί στα πλέι-οφ. Πρώτος αντίπαλος ο Ξενοφών Κρεστένων, με το πρώτο παιχνίδι να διεξάγεται στο Στάδιο Πύργου, την Κυριακή στις 6.30μ.μ. (άλλαξε η ώρα του αγώνα, από τις 7μ.μ. που είχε οριστεί αρχικά). Ο Πανηλειακός είναι αγωνιστικά και ψυχολογικά έτοιμος για την πρώτη μάχη και με νίκη θα πάρει μεγάλο προβάδισμα πρόκρισης στους τελικούς. Άλλωστε, στην έδρα του, είχε 17 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια στο πρωτάθλημα με τέρματα 69-3! Στον α΄ γύρο νίκησε τον Ξενοφώντα 2-0 στον Πύργο, ενώ τον κέρδισε και στην Κρέστενα με 4-0, αλλά και στον τελικό Κυπέλλου με 3-0 στο Ενωσιακό της Σπιάντζας. Αποτελέσματα που οπλίζουν με αισιοδοξία και περίσσια αυτοπεποίθηση τους ερυθρόλευκους.

Αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Κώστα Μπεγλεκτσή, που δεν έχει αναρρώσει απόλυτα από το χτύπημα στα πλευρά στο ματς με την Καλαμάτα για το Κύπελλο Ερασιτεχνών, ενώ ο Δημήτρης Χατζηστάμου αποβλήθηκε στον αγώνα των Λεχαινών και θα εκτίσει την ποινή της μιας αγωνιστικής στο κυριακάτικο ματς.

 

Επιστροφή Αντωνόπουλου

Ο Σπύρος Αντωνόπουλος επιστρέφει στον πάγκο της ομάδας μετά την περιπέτεια υγείας που είχε το Πάσχα. Ο 44χρονος τεχνικός προπόνησε χθες για πρώτη φορά τους παίκτες (την Τετάρτη παρακολούθησε απλά την προπόνηση) και την Κυριακή θα κοουτσάρει κανονικά την ομάδα. Σε δηλώσεις του στην «Πρωινή», ανάφερε για τα ματς των πλέι-οφ και αυτό της Κυριακής: «Τα παιχνίδια αυτά είναι ιδιαίτερα και πάνε στο όριο. Δεν έχει καμία σημασία  η βαθμολογική διαφορά στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος. Για μας έχουν μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας διότι εξαρχής βασικός μας στόχος ήταν ο τίτλος και η άνοδος στη Γ΄ Εθνική. Θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια για να πάρουμε τη νίκη την Κυριακή. Πρέπει να κάνουμε πολύ προσεγμένο παιχνίδι με όσο το δυνατόν λιγότερα λάθη».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot