FOLLOW US: facebook twitter

Πανελλήνιο πρωτάθλημα Motocross: Τρίτος ο Κοντολέτας στο Άργος

Ημερομηνία: 07-03-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”54315″ img_size=”full”][vc_column_text]Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή στο Άργος, ο 2ος αγώνας για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Motocross.  Ο Δημήτρης Κοντολέτας της Α.Ο.Λ.Μ.Ο. είχε εκ νέου πολύ καλή παρουσία. Πήρε την 3η θέση και στα δύο σκέλη της MX1, στην οποία συμμετείχαν 17 αναβάτες. Στο α΄ σκέλος, πρώτοι ήταν οι Παναγιώτης Κουζής, Γιάννης Τουρατζίδης  και στο β΄ οι Κουζής, Τσαρνάς. Μετά από δύο αγώνες, ο πέντε φορές πρωταθλητής Ελλάδας από τη Ζαχάρω,  ισοβαθμεί στη 2η θέση της βαθμολογίας με τον Τουρατζίδη και θα δώσει μάχη στους εναπομείναντες πέντε αγώνες για την καλύτερη δυνατή θέση.

4ος και 3ος ο Δημολιάνης στην open

Στην κατηγορία open που είχε 30 συμμετοχές, o Σταμάτης Δημολιάνης της Α.Ο.Λ.Μ.Ο. ήταν τέταρτος στο α΄ σκέλος και τρίτος στο β΄ σκέλος. Στην πρώτη τριάδα στο α΄ σκέλος ήταν οι Σάββας, Μπαλάτσος, Πακαταρίδης, ενώ στο β΄ σκέλος νικητής ήταν  ο Σάββας με δεύτερο τον Πακαταρίδη. Ο Λάμπρος Κουρής του ΔΙ.ΑΘΛΗ.Σ.Η. ήταν 14ος  στο α΄ σκέλος  και ο Μιχαήλ Ζώης της Α.Ο.Λ.Μ.Ο.  25ος και 16ος στα δύο σκέλη.

Στην κατηγορία ΜΧ65 ο Χρήστος Ταμβάκος του ΔΙ.ΑΘΛΗ.Σ.Η. πήρε την 5η θέση και στα δύο σκέλη μεταξύ 11 συμμετεχόντων.

Τέλος στην κατηγορία των μικρών, ΜΧ85, που είχε 6 συμμετοχές, ο Νίκος Κανελλόπουλος της Α.Ο.Λ.Μ.Ο. ήταν 3ος στο α΄ σκέλος και 5ος στο β΄.

Επόμενος αγώνας για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα, στις 31 Μαρτίου-1 Απριλίου στα Γιαννιτσά.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

leventis

opap
300x600
olympia

Screenshot