FOLLOW US: facebook twitter

Παναρκαδικός – Αστέρας 1-1: Από την κόλαση στον παράδεισο

Ημερομηνία: 12-12-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

asteras

Ο Αστέρας δέχτηκε γκολ στο 93΄ και ισοφάρισε στο 95΄ στην Τρίπολη

Μια… χιτσκοκική ισοπαλία πήρε ο Αστέρας στην Τρίπολη, χθες, με αντίπαλο το δυνατό Παναρκαδικό. Οι βυσσινί δέχτηκαν γκολ στο 93ο λεπτό από τον Σαλαπάτα και ισοφάρισαν μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς με τον Σταθάτο, στην τελευταία φάση του αγώνα, στο 95ο λεπτό. Ένα παλικαρίσιος βαθμός για τους Αμαλιαδίτες, που τον άξιζαν καθώς στάθηκαν εξαιρετικά σε μια έδρα όπου έχει ηττηθεί ακόμα και η Παναχαϊκή. Ο Αστέρας ξεκίνησε δυνατά το παιχνίδι και στο 3ο λεπτό ο Μπράβος είχε σουτ λίγο άουτ, ενώ στο 5΄ άλλο ένα καλό σουτ του Μπουτσικάκη απέκρουσε σε κόρνερ ο Καπετάνος. Στο 12΄ ο Σταθουλόπουλος λίγο έλειψε να ανοίξει το σκορ για τους Αρκάδες, όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ, από τη γωνία της μικρής περιοχής σούταρε δυνατά πάνω από τα δοκάρια. Στο 27΄ ο Τσάμης έκανε εντυπωσιακή απόκρουση στην αριστερή του γωνία, σε κεφαλιά του Χατζόπουλου. Στα εναπομείναντα λεπτά δεν έγινε κάποια καλή φάση, με τον Παναρκαδικό να έχει την εδαφική υπεροχή αλλά να μην μπορεί να διασπάσει την καλά οργανωμένη άμυνα του Αστέρα.

Γκολ στο 93΄ και 95΄

Το β΄ μέρος ξεκίνησε με ένα σουτ του Καδά που μπλόκαρε ο Τσάμης. Στο 64΄ ο Καδάς εκτέλεσε κόρνερ από αριστερά και η κεφαλιά του Κυριακόπουλου πέρασε  λίγο άουτ. Στο 77΄ο Τσάμης απέκρουσε σωτήρια σε κόρνερ σουτ του Σαλαπάτα. Κι ενώ όλα έδειχναν πως το ματς θα λήξει ισόπαλο χωρίς τέρματα, στο 92΄ και 10΄΄ ο Αριστοτέλης Σαλαπάτας από κοντά μετά από ασθενή απόκρουση του Τσάμη σε σουτ του Καδά, άνοιξε το σκορ για τον Παναρκαδικό. Αλλά στο 94΄ και 40΄΄ ο Σταθάτος, μετά από σέντρα από δεξιά, στο δεύτερο δοκάρι, έστειλε τη μπάλα στο αριστερό «παραθυράκι» του Καπετάνου.

Καλύτεροι από τον Αστέρα, οι Τσάμης, Μπαρδούσης, Νικολακόπουλος, χωρίς όμως να υστερήσει κανείς.

Παναρκαδικός: Καπετάνος, Πετρόπουλος, Γκρόσιος, Σταθουλόπουλος,  Χατζόπουλος, Κυριακόπουλος, Παπουτσής (85΄ Αρδάμης), Δήμος (70΄ Κολλιόπουλος), Α. Σαλαπάτας, Ραχήμ (46΄ Καναβέτας), Καδάς.

Αστέρας: Τσάμης, Μπουτσικάκης, Αντωνόπουλος (83΄ Σταθάτος), Μπαρδούσης, Νικολακόπουλος, Κλαδάκης, Μπουζούρας, Γκατιάγκα (55΄ λ.τρ. Μελετίδης), Μπράβος, Παρασκευόπουλος (68΄ Παπουτσής), Μπαρμπαρούσης.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot