FOLLOW US: facebook twitter

Παναγιώτης Αντωνακόπουλος-Eπικεφαλής παράταξης “Ανάσα” για τον επαναπλημμυρισμό μέρους λίμνης Μουριάς: Οφειλή στη φύση

Ημερομηνία: 31-07-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”38893″ img_size=”full”][vc_column_text]Όλοι μας πρέπει να συμβάλλουμε στην μετάβαση απο την ιδέα στο επίπεδο της υλοποίησης,του οραματικού έργου για την περιοχή Πύργου αλλά και νότιας Ηλείας που ονομάζεται επαναπλημμυρισμός Λίμνης Μουριάς.

Το εθελοντικό-φιλοπεριβαντολλογικό κίνημα έχει συμβάλλει στην ανάδειξη της ιδέας.Η επιστημονική κοινότητα βαρύνεται την τεκμηρίωση της βιωσιμότητας της ιδέας.

Η πολιτεία έχει χρέος να εξασφαλίσει την νομιμότητα και την οικονομική κάλυψη του εγχειρήματος

Ναί η λίμνη Μουριάς είναι ανεξίτηλο στοιχείο υψηλής γεωγραφικής,ιστορικής,οικονομικής και αισθητικής ταυτοποίησης της περιοχής Πύργου.

Η Δημοτική Αρχή,πρέπει με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου να επικαιροποιήσει το συνολικό ενδιαφέρον.Πρέπει να διοργανωθεί μια Ημερίδα για την λίμνη Μουριάς,όπου θα κατατεθούν όλα τα στοιχεία που αφορούν το μεγάλο όραμα,όπου θα ακουστούν απόψεις για τον Ιστορικό ,οικονομικό,πολιτιστικό αλλά και κλιματικό ρόλο της Λίμνης Μουριάς στον τόπο μας.

Σίγουρα το εγχείρημα θα λάβει υπ’όψιν του τα σημερινά οικιστικά ,οικονομικά  ,περιβαντολλογικά  δεδομένα.

Ας κάνουμε τα πρώτα σταθερά βήματα ,με κοινωνική συναίνεση, με επιστημονική τεκμηρίωση και οικονομική στήριξη εκ μέρους της πολιτείας.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

epixeiriseismprosta leventis

opap
300x600
olympia

Screenshot