FOLLOW US: facebook twitter

ΠΑΚ ΗΛΕΙΑΣ: Η αγωγή θα εκδικασθεί, η παράνομη διοίκηση της ΕΠΣ Ηλείας θα πέσει

Ημερομηνία: 28-08-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”37360″ img_size=”full”][vc_column_text]

Μέτρα πίεσης και εκβιασμού από την ηγεσία της ΕΠΣΗ προς τα σωματεία που αντιστέκονται στις επιλογές τους και μηνύσεις σε παράγοντες που τολμούν  να αμφισβητήσουν την κυριαρχία τους

 

Mετά την κατάθεση της αγωγής, από το μέλος της ΠΑΚ Ηλείας Πέτρο Σταθόπουλο άρχισαν οι πιέσεις προς κάθε κατεύθυνση. Πρώτος στόχος ο εκπρόσωπος της ΠΑΚ Ηλείας Πέτρος Μπηλιώνης.

Συγκεκριμένα:

Στις 13-03-2017 εστάλη έγγραφο στον ΠΑΟ Κακόβατου με αριθ. πρωτ. 3819 που έλεγε: «παρακαλούμε να μας απαντήσετε μέχρι τις 3-4-2017 αν ο κ. Μπηλιώνης Πέτρος είναι μέλος του Σωματείου σας και σε περίπτωση διαγραφής του να προσκομισθεί στη διοργανώτρια, αντίγραφο πρακτικού διαγραφής.

Υπογραφή: Άρης Κουλούρης»

Ο Γενικός Γραμματέας δεν έχει υπογράψει. Δηλ. ούτε λίγο ούτε πολύ, ζητούσε ο κ. Κουλούρης από το Δ.Σ. του ΠΑΟΚ να διαγράψει τον επί σειρά ετών Πρόεδρό του. Για ποιο λόγο και με ποιο δικαίωμα κ. Κουλούρη, ζητάτε διαγραφές παραγόντων; Εσείς κ. Τσουραπά και οι υπόλοιποι σύμβουλοι το γνωρίζετε αυτό; Σας καλούμε να πάρετε θέση δημοσίως, και όχι μόνο σε αυτό.

Σας καλούμε να πάρετε θέση στο θέμα της απαγόρευσης των μεταγραφών, των τριών (3) Σωματείων ΠΑΟΚ – Βαρβάσαινας – Θριάμβου Πύργου. Γνωρίζουμε ότι είστε αντίθετος, γιατί αυτό δηλώσατε στον παίκτη του ΠΑΟ Κακοβάτου Γιώργο Τσούτσια.

Επίσης, να μας εξηγήσετε κ. Τσουραπά, τι νόημα είχε το έγγραφο που στείλατε στη ΣΑΛΜΩΝΗ και υπογράφετε μόνο εσείς, όσον αφορά στο μέλος του Σωματείου Πέτρο Σταθόπουλο, και ζητάτε από το Σωματείο «να πράξει τα δέοντα».

Ποια είναι τα δέοντα κ. Γραμματέα; Μήπως αυτά που εξυπηρετούν τον κ. Κουλούρη; Όλα τούτα λοιπόν συμβαίνουν σήμερα το 2017 στο ηλειακό ποδόσφαιρο, και όχι μόνο.

Ο Πρόεδρος της Ένωσης, που δυστυχώς στηρίζουν τις επιλογές τους και τις φιλοδοξίες του, τα μέλη του Δ.Σ άρχισε να κάνει μηνύσεις σε παράγοντες, πιστεύοντας ότι έτσι, θα κλείσει τα στόματα.

Όχι κ. Κουλούρη. Η τακτική της δικομανίας που ακολουθείτε θα γυρίσει μπούμεραγκ για εσάς τον ίδιο. Το μόνο που θα καταφέρετε στο τέλος είναι να αυξήσετε το μισθό του δικηγόρου σας που και αυτόν τον… προϋπολογίζετε για να το πληρώνουν τα Σωματεία από τις εισφορές προς την ΕΠΣΗ και το υστέρημά τους…

Εμείς δηλώνουμε δημοσίως για μία φορά ακόμη ότι στηρίζουμε και θα στηρίξουμε και στο μέλλον τα Σωματεία και τους παράγοντες που αδικήθηκαν, έχουν μπει στο στόχαστρο της απαράδεκτης για τους χειρισμούς της διοίκησης και υφίστανται την ταλαιπωρία. Είμαστε βέβαιοι ότι στο τέλος θα δικαιωθούν και θα απεμπλακούν από μια τέτοια διαδικασία…

Καλούμε τα μέλη του Δ.Σ. να πάρουν θέση δημοσίως. Να προστατεύσουν τα Σωματεία και το ηλειακό ποδόσφαιρο από προσωπικές φιλοδοξίες και εκδικητικές επιδιώξεις, διαφορετικώς θα είναι συνυπεύθυνοι, αναλαμβάνοντας το κόστος της ευθύνης τους.

Καλούμε τα Σωματεία, να μην υποκύψουν σε πιέσεις και εκβιασμούς. Τους παράγοντες που ματώνουν για το καλό του ποδοσφαίρου, να συστρατευθούν μαζί μας για να κάνουμε την ΚΑΘΑΡΣΗ στο ηλειακό ποδόσφαιρο.

Καλούμε τα μέλη του Δ.Σ. της ΕΠΣΗ που δεν συμφωνούν με αυτές τις τακτικές που θέλουν την εξόντωση των Σωματείων να παραιτηθούν.

Για την ΠΑΚ ΗΛΕΙΑΣ

Ο Εκπρόσωπός της

ΠΕΤΡΟΣ ΜΠΗΛΙΩΝΗΣ[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot