FOLLOW US: facebook twitter

Πάντα Δάσκαλος

Ημερομηνία: 29-08-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Σχόλια

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”37411″ img_size=”full”][vc_column_text]Ξεχωριστή ήταν η παρουσία χθες, στην συνάντηση απονομής πιστοποιητικών κοινωνικής προσφοράς, από το Δήμο Πύργου στους εθελοντές του Κοινωνικού Φροντιστηρίου, του συνταξιούχου εκπαιδευτικού, πρώην Λυκειάρχη του 1ου ΓΕΛ Πύργου, Βασίλη Σωτηρόπουλου.

Ενός ανθρώπου με εξαίρετο ήθος, ενός δασκάλου που άφησε το δικό του στίγμα και αποτύπωμα στην εκπαίδευση αλλά κυρίως στις καρδιές των μαθητών που είχαν την τύχη να τον συναντήσουν στις αίθουσες διδασκαλίας.

Σε αυτές τις αίθουσες, «επέστρεψε» και ο ίδιος ξανά, λίγο μετά την συνταξιοδότηση του. Και αυτή τη φορά, για να προσφέρει τις γνώσεις και την αγάπη του, στα παιδιά, όπως πάντα έκανε.

Και για αυτό, η κοινωνία, οι συνάδελφοι του εθελοντές εκπαιδευτικοί, ο δήμαρχος και όλοι, τον συνεχάρησαν ιδιαιτέρως χθες για την ανιδιοτελή προσφορά του.

Και εκείνος, με τη σεμνότητα που τον διακρίνει, δήλωσε πως τα συγχαρητήρια δεν ανήκουν στον ίδιο, αλλά σε όλους εκείνους τους εθελοντές εκπαιδευτικούς, που παρότι άνεργοι, στέκονται αλληλέγγυοι στο πλευρό των μαθητών. Γιατί αυτός  είναι ο ρόλος του Δασκάλου.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot