FOLLOW US: facebook twitter

Πάθος για τη νίκη

Ημερομηνία: 30-03-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

BASKET LEAGUE / ʏяɂϓ - Eʠ(ÉM͇ӠӐՑϕ͇Ӡ/ Eurokinissi Sports)

Κάλεσμα της διοίκησης στο φίλαθλο κόσμο της Ηλείας

Ο Κόροιβος θέλει μια νίκη για να εξασφαλίσει κατά μεγάλο ποσοστό την παραμονή στη Basket League και ο αγώνας με το Ρέθυμνο είναι ο αγώνας της χρονιάς. Ο Απόλλων Πατρών βρίσκεται πλέον ένα βαθμό πίσω από τον Κόροιβο και τα περιθώρια έχουν στενέψει, εφόσον οι Πατρινοί υπερτερούν στην ισοβαθμία. Το προσεχές Σάββατο ο Κόροιβος υποδέχεται το Ρέθυμνο, ο Απόλλωνας πάει στη Θεσσαλονίκη για να αντιμετωπίσει τον Άρη και η Κύμη στην Πάτρα για να κοντραριστεί με τον Προμηθέα. Ως εκ τούτου, οι κυανόλευκοι έχουν την ευκαιρία με νίκη επί των Κρητικών να απομακρυνθούν δύο νίκες από τον Απόλλωνα και μία από την Κύμη, αν έρθουν φυσιολογικά τα αποτελέσματα και Απόλλωνας,  Κύμη γνωρίσουν την ήττα. Οι παίκτες του Ντίνου Καλαμπάκου είναι αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα για τη νίκη το Σάββατο, καλύπτοντας τις όποιες αδυναμίες τους, με όπλο το πάθος και τη δύναμη. Το τεχνικό τιμ, πέρα από το κομμάτι της τακτικής, έχει αναλάβει και την τόνωση της ψυχολογίας των παικτών, με το Ντίνο Καλαμπάκο να είναι «μετρ» στο κομμάτι αυτό. Άλλωστε και ο ίδιος φημίζεται για το μαχητικό του πνεύμα και αυτό θα περάσει και στους παίκτες καθ’ όλη τη διάρκεια της κρίσιμης αυτής εβδομάδας.

 Κάλεσμα  της διοίκησης προς τον κόσμο

Σύμμαχος των κυανόλευκων θα είναι ο φίλαθλος κόσμος της Αμαλιάδας και της Ηλείας γενικότερα, που είναι σίγουρο πως θα γεμίσουν ασφυκτικά το κλειστό της Ήλιδας  και θα σπρώξουν την ομάδα σε μια μεγάλη νίκη. Χθες η διοίκηση της ΚΑΕ Κόροιβος εξέδωσε ανακοίνωση-κάλεσμα  προς τον φίλαθλο κόσμο της Ηλείας, η οποία έχει ως εξής: «Φίλαθλοι, το Σάββατο 1-4-2017 η ομάδα μας ο ΚΟΡΟΙΒΟΣ φιλοξένει στο κλειστό γυμναστήριο της Ήλιδας τον  ΑΓΟ ΡΕΘΥΜΝΟΥ. Με νίκη η ομάδα μας σφραγίζει το εισιτήριο της παραμονής  για τέταρτη συνεχόμενη χρόνια στην Α1, και συνεχίζει να γράφει ιστορία. Σε αυτό το ραντεβού με την ιστορία δεν περισσεύει κανείς και δεν λείπει κανείς. Όλοι ενωμένοι με την παρουσία μας και την  φωνή μας δίνουμε φτερά στους αθλητές μας και τους  απογειώνουμε στην νίκη.

ΝΙΚΗ, ΠΑΡΑΜΟΝΗ, 4η ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ Α1

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ

ΚΟΡΟΙΒΑΡΑ ΟΛΕ»

 Μεγάλο ενδιαφέρον για τα εισιτήρια

Η προπώληση των εισιτηρίων συνεχίζεται στα γραφεία της ομάδας και το ενδιαφέρον είναι πολύ μεγάλο. Η γενική είσοδος είναι 10 ευρώ και στα λευκά καθίσματα 15 ευρώ στην Κερκίδα Α. Τα κοινωνικά εισιτήρια κοστίζουν 5 ευρώ στην κερκίδα Β και τα μαθητικά – φοιτητικά είναι δωρεάν στην κερκίδα Β.
Οι ώρες λειτουργίας των γραφείων (Καποδιστρίου 9, 1ος όροφος, τηλ. 2622028528) είναι:

-Πέμπτη 30 Μαρτίου 9-2μ.μ. και 5-8μ.μ.
-Παρασκευή 31 Μαρτίου 9-2μ.μ. και 5-8μ.μ.
-Σάββατο 1 Απριλίου 9-2μ.μ.

Υπενθυμίζεται στους φιλάθλους ότι είναι υποχρεωτική η προσκόμιση του ΑΜΚΑ για την προμήθεια εισιτηρίου.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot