FOLLOW US: facebook twitter

Ούτε να το σκέπτεστε…: Το μήνυμα από τη «ΝΕΔΑ» στο Δήμαρχο Ζαχάρως για τη μελέτη του Πανεπιστημίου Πατρών

Ημερομηνία: 27-08-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτική

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”60776″ img_size=”full”][vc_column_text]Συνάντηση με το Δήμαρχο Ζαχάρως Ν. Φάμελο είχε ο επικεφαλής της παράταξης ΝΕΔΑ Κ. Αλεξανδρόπουλος. Σε δελτίο τύπου της «ΝΕΔΑ» επισημαίνονται τα παρακάτω:

«Ούτε σαν σκέψη δεν πρέπει να περνά από το μυαλό μας, ότι μπορεί αυτή η μελέτη που ήρθε από το Πανεπιστήμιο Πατρών για την παράκτια ζώνη να έρθει και πάλι προς συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο. Θα είναι σαν να βάζουμε εμείς οι ίδιοι την «σφραγίδα» για την πλήρη καταστροφή και μακροχρόνια στασιμότητα του τόπου..

Το μήνυμα αυτό, έστειλε στην Δημ. Αρχή και την δημοτική πλειοψηφία της Ζαχάρως ο επικεφαλής Κώστας Αλεξανδρόπουλος και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της παράταξης «ΝΕ.Δ.Α» Τάσος Αλτάνης, Χρήστος Βλάχος, Γιάννης Μπαλαδήμας και η πρόεδρος Τ.Κ Φιγαλείας Ολυμπία Κατσάμπουλα, κατά τη συνάντησή τους με τον Δήμαρχο Νίκο Φάμελο, μετά από δική τους πρωτοβουλία.

Όπως και στην τελευταία συνεδρίαση του Δημ. Συμβουλίου, έτσι και τώρα, εκφράσαμε  την καθολική αντίθεσή μας  με το περιεχόμενο της Α΄ φάσης και τονίσαμε ότι ελέγχεται η επιστημονική εγκυρότητά των, αφού επί της ουσίας έχει πάρει στοιχεία τα οποία αποτελούν την αντιγραφή του περιεχομένου της μελέτης πάνω στην οποία βασίζεται το …εξωπραγματικό- καταστροφικό Π.Δ. του Περιφερειακού Πάρκου.

Ο κ. Αλεξανδρόπουλος όπως  και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της παράταξης «ΝΕ.Δ.Α», ζήτησαν από τον Δήμαρχο, να είναι πολύ πιο προσεκτικός σε τόσο σοβαρά θέματα και επέμειναν στην θέση τους, ότι η μελέτη θα πρέπει να επιστραφεί ως απαράδεκτη στο Πανεπιστήμιο».[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot