FOLLOW US: facebook twitter

Ορκίστηκε χθες η Διονυσία Τζέμου νέα πρόεδρος στην Τ.Κ Αγριδίου

Ημερομηνία: 02-03-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτική

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”53873″ img_size=”full”][vc_column_text]Ορκίστηκε χθες ενώπιων του Δημάρχου Πύργου κ. Γαβρίλη Λιατσή, η νέα προέδρος της Τοπικής Κοινότητας Αγριδίου της Δημοτικής Ενότητας Βώλακος, κα Διονυσία Τζέμου, στο γραφείο Δημάρχου στο Λάτσειο Δημοτικό Μέγαρο.

Ο δήμαρχος σε δηλώσεις του τόνισε ότι «είναι σχετικά σπάνιο αλλά συμβαίνει, να έχουμε στα τοπικά διαμερίσματα προέδρους γυναίκες. Και σήμερα με μεγάλη μου χαρά υποδέχθηκα στο Δημαρχείο την κυρία Διονυσία Τζέμου.

Από σήμερα και μετά είναι η Πρόεδρος του Αγριδίου. Είναι ένα χωριό το οποίο δεν παρουσιάζει μεγάλα προβλήματα, αλλά πιστεύω ότι η συνεργασία μας θα είναι πάρα πολύ καλή. Σε ότι μπορέσει να εξυπηρετήσει ως Πρόεδρος εγώ θα είναι δίπλα της.». Καταλήγοντας ο κ. Λιατσής τόνισε ότι θα βρίσκεται στην διάθεση της νέας προέδρου για οποιαδήποτε βοήθεια. Η κ. Τζέμου από την πλευρά της ευχαρίστησε τον κ. Λιατσή και ανέφετε ότι θα κάνει ότι μπορεί για να τον βγάλει ασπροπρόσωπο.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot