FOLLOW US: facebook twitter

Ομαλοποιείται η κατάσταση στο Νοσοκομείο Πύργου

Ημερομηνία: 30-03-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Υγεία

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”53145″ img_size=”full”][vc_column_text]

Συνδράμουν την Παθολογική, οι Νοσηλευτές της Αμαλιάδας

Αποκλιμακώνεται η ένταση που δημιουργήθηκε μεταξύ των δυο Νοσηλευτικών Μονάδων Πύργου και Αμαλιάδας καθώς οι εργαζόμενοι της Αμαλιάδας που αντιδρούσαν στην μετακίνηση τους στην Παθολογική του Πύργου,  από το απόγευμα της Τετάρτης έδωσαν το «παρών» στη βάρδια τους, αναλαμβάνοντας τα καθήκοντα τους.

Με την παρουσία των Νοσηλευτών της Αμαλιάδας (ένας σε κάθε βάρδια- πρωί, μεσημέρι, βράδυ), παρότι το Σωματείο τους έχει προκηρύξει  απεργία, καλύφθηκε η ανάγκη αντιμετώπισης και φροντίδας των ασθενών που νοσηλεύονται στους δυο νέους θαλάμους που άνοιξαν στον 3ο όροφο της Ν.Μ. Πύργου λόγω των αυξημένων αναγκών που προέκυψαν από την προσωρινή διακοπή λειτουργίας της Ν.Μ. Αμαλιάδας.

Την ίδια στιγμή, οι εργασίες βελτίωσης και αναβάθμισης των ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων στο κτίριο του Νοσοκομείου Αμαλιάδας έχουν ξεκινήσει με εντατικούς ρυθμούς και θεωρείται σχεδόν βέβαιο, εκτός απροόπτου, ότι θα έχουν ολοκληρωθεί μέχρι και την Κυριακή. Έτσι ώστε από Δευτέρα να επανέλθει η κανονικότητα στη λειτουργία του και το προσωπικό που έχει μετακινηθεί να επιστρέψει στη θέση του.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot