FOLLOW US: facebook twitter

Ολυμπιονίκης: Σε τουρνουά στην Κεφαλονιά

Ημερομηνία: 22-09-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”39933″ img_size=”full”][vc_column_text]Η ανδρική ομάδα μπάσκετ του Αθλητικού Ομίλου «ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ» Αρχαίας Ολυμπίας, συμμετείχε σε Τουρνουά Μπάσκετ στην Κεφαλονιά σε δύο αγώνες που έγιναν, το Σάββατο 16/9 και την Κυριακή 17/9, με τον Α.Σ. Basketball ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ και την ομάδα του Ναυταθλητικού Εκπολιτιστικού Ομίλου Ληξουρίου «ΝΕΟΛ» αντίστοιχα.

Στόχος του Ομίλου μας είναι οι καλές σχέσεις με όλες τις ομάδες και η συμμετοχή μας σε φιλικά παιχνίδια, πάντα στα πλαίσια της ευγενούς άμιλλας και του αθλητικού πνεύματος. Ευχαριστούμε θερμά τον Πρόεδρο του Α.Σ. Κεφαλονιάς κ. Μουΐκη για την ζεστή φιλοξενία.

Όσον αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι, οι παίκτες μας έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό παρά την κούραση, αφού έπαιξαν δύο παιχνίδια σε διάστημα 15 ωρών! Εκ μέρους του Ομίλου μας, την αποστολή συνόδεψαν οι Δημήτρης Παπαντωνόπουλος και Σάκης Δρογγίτης.

Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους συνέβαλλαν με την παρουσία τους στην αποστολή της ομάδας μας.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

leventis

opap
300x600
olympia

Screenshot