FOLLOW US: facebook twitter

Ολυμπιακός Σαβαλίων: Στο Χάβαρι το δεύτερο φιλικό

Ημερομηνία: 26-08-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”37191″ img_size=”full”][vc_column_text]Ο Ολυμπιακός Σαβαλίων έδωσε το πρώτο φιλικό παιχνίδι για τη νέα σεζόν, με αντίπαλο το Κουρτέσι εντός έδρας και έφερε ισοπαλία 2-2.

Προηγήθηκε με τον Σπύρο Αντωνοπουλο, ισοφάρισε ο Κωστόπουλος για τον ΑΠΟΚ ενώ ο Μάκης Σωτηρόπουλος έκανε το 1-2, για να φέρει το παιχνίδι στα ίσα ο Διονύσης Κολότσης για την ομάδα του Γιάννη Δούμα.

Σήμερα, οι ερυθρόλευκοι θα παίξουν στο Χάβαρι κόντρα στην ομάδα του Δημήτρη Διαμαντόπουλου και την Τετάρτη θα πάνε στα Καβάσιλα για να αντιμετωπίσουν τον Ατρόμητο. Την Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου ο Ολυμπιακός Σαβαλίων θα υποδεχτεί τη Νίκη Τραγανού.

Άλλες 3-4 μεταγραφές

Στα μεταγραφικά, ως γνωστόν, έχουν αποκτηθεί οι Μαρκόπουλος, Σάκης Τσουκαλάς, Τσακοπιάκος και Αβραμόπουλος και πρόκειται να συμπληρώσουν το ρόστερ τρεις-τέσσερις  ακόμα ποδοσφαιριστές. Μεταξύ αυτών θα είναι και κάποιοι νεαροί και συνάμα ταλαντούχοι παίκτες, καθώς οι ερυθρόλευκοι  προνοούν και για τη μελλοντική πορεία της ομάδας.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot