FOLLOW US: facebook twitter

Ολυμπιακός Σ. –Χάβαρι 0-1: Διπλό στα Σαβάλια και βλέπει παραμονή

Ημερομηνία: 03-04-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Το Χάβαρι πέτυχε μεγάλο διπλό στα Σαβάλια με 1-0 και πλέον βρίσκεται δύο βαθμούς πάνω από τις θέσεις των πλέι-άουτ, σε αντίθεση με τον Ολυμπιακό που έχει μπλέξει για τα καλά. Η ομάδα του Γιάννη Δούμα γνώρισε άλλη μια ήττα στα τελευταία ματς και βρίσκεται πλέον εντός της ζώνης των μπαράζ παραμονής.

Η ομάδα του Λύσανδρου Τζαβάρα πήρε τη νίκη με ένα γκολ του Μπατζακόπουλου μόλις στο 5ο λεπτό, με διαγώνιο σουτ, με τους γηπεδούχους να διαμαρτύρονται για οφσάιντ. Στο 15΄ και 25΄ οι μελανόλευκοι θα μπορούσαν να είχαν κάνει δύο τα τέρματά τους, καθώς είχαν χαμένες ευκαιρίες με τους Ραυτόπουλο, Δόση (απέκρουσε ο Κόλλιας).

Στο 30΄ ο Χοτζάι ανατράπηκε μέσα στην περιοχή αλλά ο διαιτητής Γκατζόπουλος έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι, γεγονός που έφερε νέα θύελλα διαμαρτυριών από τους ερυθρόλευκους.

Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 60΄ ο Λαμπρόπουλος που έβγαινε απέναντι από τον Ρούνη κόπηκε λανθασμένα με οφσάιντ, όπως υποστηρίζει ο Ολυμπιακός και δέκα λεπτά μετά ο Καράμπελας έχασε ανεπανάληπτο τετ-α-τετ για να ισοφαρίσει.

Η ομάδα των Σαβαλίων εκφράζει φοβερά παράπονα για το διαιτητικό τρίο.

 

Ολυμπιακός Σ.: Ολυμπιακός Σ.: Κόλλιας, Ν. Μπουγονικολός, Μαρκόπουλος, Λαμπρόπουλος (75΄ Χρόνης), Χοτζάι, Δ. Μπουγονικολός, Σαββανίδης, Κολτσίδας (85΄ Σάκκος), Χριστόπουλος, Καράμπελας, Γεωργίου.

 

Χάβαρι: Π. Ρούνης, Ζώντος, Σαφαρής, Κοκκώνης, Κ. Ρούνης, Καμαρινός, Ραυτόπουλος (75΄ Ανδριόπουλος), Μαρίτσας (88΄ Σπυρόπουλος), Δόσης, Σταυρούλιας, Μπατζακόπουλος (85΄ Αργυρόπουλος).


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot