FOLLOW US: facebook twitter

Ολυμπιακός Σ.-Μακρίσια 2-0: Δύο γκολ, τρία δοκάρια!

Ημερομηνία: 18-09-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”39458″ img_size=”full”][vc_column_text]Ο Ολυμπιακός Σαβαλίων ξεκίνησε με τον πιο εμφατικό τρόπο το πρωτάθλημα της Α1 Κατηγορίας, το απόγευμα του Σαββάτου, κερδίζοντας 2-0 τον Α.Ο. Μακρισίων και έχοντας τρία δοκάρια!  Η ομάδα του Γιάννη Δούμα μετά το πρώτο τέταρτο, όπου ο Α.Ο.Μ. πατούσε καλύτερα, ήταν καταιγιστική.

Στο 17΄ ο Νίκος Μπουγονικολός σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι, γεγονός που αποτέλεσε την προειδοποιητική βολή, στο 20΄ ακολούθησε νέο δοκάρι από τον Αντωνόπουλο και ένα λεπτό αργότερα, ο Κώστας Τσακοπιάκος με κεφαλιά μετά από σέντρα του Αβραμόπουλου, άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους. Στο 41΄ ο Α.Ο.Μ. λίγο έλειψε να ισοφαρίσει, όταν από βολέ του Τσάμπρα, ο Μούτσος μπήκε στη μεγάλη περιοχή αλλά ο Κόλλιας απέτρεψε τον κίνδυνο.

Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 60΄ έγινε το 2-0. Ο Νίκος Καράμπελας εκμεταλλεύτηκε λάθος γύρισμα του Κύτταρη στον Τσάμπρα, παρενέβη ο επιθετικός του Ολυμπιακού και έβαλε γερά τις βάσεις της νίκης (2-0).  Τέσσερα λεπτά μετά ο σκόρερ είχε κεφαλιά στο δοκάρι και αυτή ήταν εν πολλοίς η τελευταία καλή φάση του αγώνα.

 

Ολυμπιακός Σ.: Κόλλιας, Ν. Μπουγονικολός, Μαρκόπουλος, Σαββανίδης, Χοτζάι, Τσουκαλάς, Κ. Τσακοπιάκος, Γεωργίου (90΄ Α. Τσακοπιάκος), Αβραμόπουλος (78΄ Λαμπρόπουλος), Καράμπελας (90΄+ Κάσσας), Αντωνόπουλος (68΄ Κολτσίδας).

Μακρίσια: Τσάμπρας, Γ. Ηλιόπουλος, Φ. Ηλιόπουλος, Διονυσόπουλος, Τσίτσος, Κύτταρης (65΄ Μπακόπουλος), Μούτσος (83΄ Δεσύλλας), Καββαθάς, Σταματελάτος, Μάζης (83΄ Πετρόπουλος), Αντύπας (46΄ Μπατζάκας).[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot