FOLLOW US: facebook twitter

Ολυμπιακός Ζαχάρως: Ξεκίνησε προετοιμασία, συνεχίζει ο Κόσσυφας

Ημερομηνία: 10-08-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”35642″ img_size=”full”][vc_column_text]Μέσα σε πολύ καλό κλίμα, και με την ομάδα να προχωράει συνεχώς μέσα στο πλαίσιο της δημιουργίας του ρόστερ της νέας περιόδου, που βρίσκει την ομάδα της Νότιας Ηλείας να έχει επιστρέψει στην Α1, ο Ολυμπιακός Ζαχάρως ξεκίνησε προετοιμασία την Τρίτη.

Στο μεταξύ, συνεχίζονται οι κινήσεις ενίσχυσης, είτε με ανανεώσεις παραμονής ικανών παικτών, είτε και με μεταγραφές.  Στο πλαίσιο αυτό ολοκληρώθηκε και η ανανέωση του έμπειρου 31χρονου επιθετικού Τάκη Κόσσυφα, γνωστού βασικού στελέχους της ομάδας (πέρυσι 29 συμμετοχές πρωταθλήματος και 20 καταγεγραμμένα γκολ), που θα προσφέρει τις υπηρεσίες του και τη νέα σεζόν.

Από εκει και πέρα, ο Ολυμπιακός, σε συνεργασία της νέας διοίκησης με τον παραμένοντα τεχνικό Σταύρο Μεντή, κάνει κινήσεις για κάποιες ακόμα ανανεώσεις παραμονής παικτών (πέραν αυτών που ήδη έχουν ανακοινωθεί ως τώρα), καθώς και για κάποιες ακόμα μεταγραφές.

Ως τώρα έχουν ανανεώσει επίσης και οι: Σωτήρης Κούνας, Γιάννης Κουτσογιαννόπουλος, Θέμης Τζαβάρας, Θοδωρής Λαμπρόπουλος, Χρήστος Νικολόπουλος, Γιώργος Μπιμπής, Αντώνης Γκούσκος, Νίκος Χριστόπουλος, Γιάννης Κουτσογιαννόπουλος, Δημήτρης Καψιμάλης, ενώ   ήρθε με μεταγραφή ο Κώστας Μαντάς (περ. Ολυμπ. Λαμπετίου)

Από τις ανανεώσεις φαίνεται πλέον να είναι πολύ κοντά και του ικανού γκολκήπερ Θανάση Αλεξανδρόπουλου.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot