FOLLOW US: facebook twitter

Ολυμπιακός Ζ.-Νίκη Τραγανού 0-2: Τρίποντο και στη Ζαχάρω

Ημερομηνία: 16-04-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”57730″ img_size=”full”][vc_column_text]Η Νίκη Τραγανού, σε άλλο ένα αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι της καθώς έχει εξασφαλίσει εδώ και πολύ καιρό την 1η θέση, νίκησε 2-0 στη Ζαχάρω τον Ολυμπιακό. Στο α΄ ημίχρονο η ομάδα του Σπύρου Αντωνόπουλου είχε την εδαφική υπεροχή, αλλά ο Ολυμπιακός έχασε δύο πολύ καλές ευκαιρίες για γκολ με τον Έλιοτ (στη μια απέκρουσε  αμυντικός πριν τη γραμμή  και στην άλλη ο Ανδρέας Αντωνόπουλος).

Στην επανάληψη, η Νίκη μετουσίωσε τις φάσεις που δημιούργησε σε γκολ και έφτασε στην 25η νίκη της στο πρωτάθλημα. Στο 49΄ ο Δούλος με πλασέ μέσα από την περιοχή έκανε το 0-1 και στο 51΄ ο Δημήτρης Κολοτούρος το 0-2, ύστερα από πάσα του Δούλου.

Ολυμπιακός Ζ.: Καλογήρου, Ρουμελιώτης, Χριστόπουλος, Ρηγόπουλος, Σπηλιωτόπουλος, Νικολόπουλος, Αλεξανδρόπουλος (53΄ Δρες), Γκούσκος, Ελιοτ, Μπιμπής, Σωτηρόπουλος (83΄ Ασημακόπουλος).

Νίκη Τρ. : Αντωνόπουλος, Βουρτσάνης, Ι.Κασσιανός, Μπελεκούκιας, Γαργαρώνης (85΄ Κονταλής), Μπράβος, Παρασκευόπουλος, Δούλος (87΄ Δ. Κασσιανός), Δ. Κολοτούρος, Καλογερόπουλος (80΄ Ανδριόπουλος), Ν. Κολοτούρος (63΄ Σαραντούλιας).[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot