FOLLOW US: facebook twitter

Ολυμπιακός Ζ.-Ενιπέας 0-0: Κόλλησαν στο μηδέν

Ημερομηνία: 26-02-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”47479″ img_size=”full”][vc_column_text]Ολυμπιακός Ζαχάρως και Ενιπέας κόλλησαν στο μηδέν το Σάββατο και οι «πράσινοι» του Λαντζοΐου υποχώρησαν στην τρίτη θέση. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον Ενιπέα να ζητά πέναλτι σε ανατροπή του Μάζη αλλά ο διαιτητής Άγγελος Πήττας δεν διαπίστωσε παράβαση. Στο 7΄ πλασέ του Μάζη πέρασε λίγο άουτ και στο 15΄ ο Ολυμπιακός έφτασε και αυτός κοντά στο γκολ, με το απευθείας φάουλ του Μπιμπή να σταματά στο οριζόντιο δοκάρι.

Στο 57΄ ο Γκούσκος αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα για τους γηπεδούχους και από κει και πέρα ο Ενιπέας πίεσε για το γκολ της νίκης, αλλά ο Μάζης και ο Παπαγεωργίου ήταν άστοχοι στις ευκαιρίες που δημιούργησαν.

Ολυμπιακός Ζ. : Καλογήρου, Κουτσογιαννόπουλος, Χριστόπουλος, Φ. Αλεξανδρόπουλος , Σπηλιωτόπουλος, Γκούσκος , Κουρούβανης, Νικολόπουλος, Έλιοτ, Μπιμπής, Οικονομίδης(66΄ λ.τρ. Σωτηρόπουλος).

Eνιπέας: Δασκαλόπουλος, Κύτταρης, Δαλαβούρας, Τσαντίλης,  Κωτσάκης, Καλαντζής (75΄Φερεκίδης), Γκρίλλας, Τριανταφύλλης, Ραυτόπουλος (67΄Καραχάλιος ), Παπαγεωργίου, Μάζης.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot