FOLLOW US: facebook twitter

Ολυμπιακός Ζ.-Αλφειός 1-0: «Κλειδώνει» την 8η θέση

Ημερομηνία: 12-03-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”48618″ img_size=”full”][vc_column_text]Ο Ολυμπιάκος Ζαχάρως νίκησε 1-0 τον Αλφειό και όπως όλα δείχνουν θα κατακτήσει την τιμητική 8η θέση, στην επιστροφή του στη μεγάλη κατηγορία του ηλειακού ποδοσφαίρου. Το γκολ της νίκης για την ομάδα του Σταύρου Μεντή πέτυχε ο Χοντάι στο 88΄. Ο Αλφειός είχε κάποιες ευκαιρίες, με μεγαλύτερη ένα σουτ του Μπουτσικάκη στο α΄ ημίχρονο, που πέρασε λίγο άουτ, αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει. Οι δύο ομάδες ολοκλήρωσαν το παιχνίδι με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Γκούσκου με απευθείας κόκκινη στο 72΄ και του Χαραλαμπόπουλου στις καθυστερήσεις με δεύτερη κίτρινη.

Ολυμπιακός Ζ.: Άλλα, Λαμπρόπουλος, Ρουμελιώτης (46΄Χριστόπουλος), Αλεξανδρόπουλος Φ., Σπηλιωτόπουλος, Γκούσκος, Κουρούβανης (60΄Αλεξανδρόπουλος Α.), Νικολόπουλος, Έλιοτ, Μπιμπής (65΄Σωτηρόπουλος), Χοντάι.

Αλφειός: Χορτάτος, Πρίφτης, Πέρρας (60΄Πεσκελίδης), Μανέτας, Σεμπέκος, Τεκερλέκης, Μπουτσικάκης, Κακαλής, Ζούλης (67΄Χαραλαμπόπουλος), Νικολόπουλος, Καλαντζής (86΄ Δασκαλάκης).[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

leventis

opap
300x600
olympia

Screenshot