FOLLOW US: facebook twitter

Ολοκληρώνεται το έργο τουριστικής προβολής

Ημερομηνία: 08-06-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”29060″ img_size=”full”][vc_column_text]Σύσκεψη χθες Κατσιφάρα με τον πρόεδρο του ΣΕΤΕ και συνάντηση με την ομάδα εργασίας

Σε στενή και διαρκή συνεργασία βρίσκεται η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας με τον Σύνδεσμο Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων, στο πλαίσιο της προγραμματικής σύμβασης που έχει υπογραφεί για το έργο «Σχεδιασμός και εφαρμογή δράσεων τουριστικής προβολής της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας».

Χθες ο Περιφερειάρχης Απόστολος Κατσιφάρας συναντήθηκε στα γραφεία της Περιφέρειας με τον νέο πρόεδρο του ΣΕΤΕ Γιάννη Ρέτσο και συζήτησαν την πορεία υλοποίησης των δράσεων που προβλέπονται στο έργο και τις νέες τεχνολογίες που χρησιμοποιούνται και θα συμβάλλουν στην τουριστική προβολή, όπως το web-site, το οπτικοακουστικό υλικό κ.α.

«Αποτελεί κομβικό σημείο η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας για τη χώρα και ιδίως για τον τουρισμό, τόσο εθνικά, όσο και διεθνώς. Διαθέτει πολλά ισχυρά συγκριτικά πλεονεκτήματα, είναι προικισμένη με πλούσιο φυσικό και υδατικό ανάγλυφο, μείζονος σημασίας πολιτιστικά σημεία και στοιχεία, έντονες αντιθέσεις φύσης και ζωής, επώνυμα τοπικά προϊόντα, τα οποία όλα μαζί μπορούν να οδηγήσουν σε τουριστική ανάπτυξη και αύξηση της επισκεψιμότητας» επεσήμανε ο Περιφερειάρχης Απ. Κατσιφάρας και τόνισε ότι «προϋπόθεση για να επιτευχθεί αυτό είναι η ανάδειξη της τουριστικής ταυτότητας της Δυτικής Ελλάδας».

Από την πλευρά του ο κ. Ρέτσος τόνισε πως η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας είναι η πρώτη Περιφέρεια που εμπιστεύτηκε τον ΣΕΤΕ σε αυτό το σημαντικό έργο και πρόκειται για μια συνεργασία που προχωρά πολύ σταθερά και σύντομα θα παραδοθεί όλο το έργο. Έγινε μια πολύ εκτεταμένη δουλειά και σε μέγεθος και σε αξία.

Συνάντηση με την ομάδα εργασίας

Ακολούθως, σε συνάντηση εργασίας παρουσιάστηκαν από τον ΣΕΤΕ οι δράσεις του έργου που είναι προς παράδοση, όπως η ιστοσελίδα www.western-greece.com που έχει ξεκινήσει πιλοτικά να λειτουργεί.

Επίσης, έγινε προβολή των 18 βίντεο (ενός κεντρικού, ένα για κάθε Περιφερειακή Ενότητα και 14 θεματικών) που δημιουργήθηκαν για την προώθηση του τουρισμού στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.

Στην σύσκεψη συμμετείχαν και άλλα στελέχη της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot