FOLLOW US: facebook twitter

Οι ακροβάτες μάγεψαν τους μικρούς Ρομά στην συνοικία Παπακαυκά της Αμαλιάδας

Ημερομηνία: 19-07-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτισμός

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”33404″ img_size=”full”][vc_column_text]Φαντασμαγορική παράσταση από το Γαλλικό τσίρκο και την ΚΝΑΠ στην συνοικία Παπακαυκά της Αμαλιάδας

Μια φαντασμαγορική παράσταση και μάλιστα αφιλοκερδώς, είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν  το Σάββατο το απόγευμα οι μικροί Ρομά αλλά και οι μεγαλύτεροι στην συνοικία τσιγγάνων Παπακαυκά στην Αμαλιάδα, όπου καλλιτέχνες και ακροβάτες της  Γαλλική Ένωσης t.e.p, της καλλιτεχνικής ομάδας του  Circus Dayz κατέπληξαν τους πάντες με τα ακροβατικά τους!

Μια παράσταση που στήθηκε από τους καλλιτέχνες που κάνουν θέατρο δρόμου , έτσι στο… άψε σβήσε όπως πάντα συνηθίζουν σε δρόμους και πλατείες, με τίτλο «καλλιτέχνες και εργαστήρια στο δρόμο» και αποτέλεσε μια μικρή γεύση για την παράσταση που επρόκειτο να δώσουν την Κυριακή στα Καβάσιλα «Αλφειός και Αρεθούσα» που τελικώς ματαιώθηκε λόγω καιρού και παίχτηκε χθες το απόγευμα στην Γαστούνη, λίγο πριν από εκείνη στην Ολυμπία μαζί με καλλιτέχνες του Φεστιβάλ τσίρκου “Athens Circus Festival”  και την ΚΝΑΠ.

Τα πιτσιρίκια έζησαν μια απίστευτη εμπειρία, τα πιο πολλά από αυτά πρώτη φορά έβλεπαν ακροβάτες και πολύ το διασκέδασαν και βέβαια το πρόγραμμα είχε από όλα. Φωτιές, ξυλοπόδαρους, ακροβατικά, monocycle, παιχνίδια με τα παιδιά, μια εκπληκτική παράσταση που άφησε τους πάντες άφωνους!

Οι συγκεκριμένοι καλλιτέχνες μέσα από τις παραστάσεις τους περνάνε πάντα και μια άλλη φιλοσοφία, εκείνη της κοινωνικής ένταξης μέσω του πολιτισμού και επιθυμία τους είναι να συμβάλλουν με τα ταξίδια τους σε διάφορες περιοχές και χώρες, στην οργάνωση μιας πολιτιστικής, κοινωνικο-πολιτισμικής χαρτογράφησης, χωρίς σύνορα.

Οι πολιτιστικές πρωτοβουλίες και πιο συγκεκριμένα οι δράσεις του τσίρκου προωθούν συναντήσεις και ανταλλαγές: ενώνουν και κινητοποιούν με συνέπεια…[/vc_column_text][vc_media_grid grid_id=”vc_gid:1500448432580-c9be37be-41de-5″ include=”33405,33406,33407,33408,33409,33410,33411″][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot