FOLLOW US: facebook twitter

Ρεβεγιόν με τους «Passepartout» στο “Έψιλον”

Ημερομηνία: 29-12-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Lifestyle, Mega Post 2, Νέα

passepartout-epsilon3

-Το πρωί του Σαββάτου 31 Δεκεμβρίου στην εκπομπή της Φαίης Μαυραγάνη «Τώρα ότι συμβαίνει»

Από την πρώτη φορά που τους ακούσαμε, ξέραμε πως αυτό το συγκρότημα όχι μόνο θα τα καταφέρει να μείνει ενωμένο, αλλά θα γίνεται κάθε φορά και πιο δυνατό!

passepartout-epsilon

Η εξέλιξη των «Passepartout»  ήταν αναμενόμενη και αυτό γιατί πρόκειται για παιδιά που εκτός από πολλές γνώσεις στον τομέα της μουσικής έχουν και το «μικρόβιο» να ψάχνονται και να βελτιώνουν αυτά που ξέρουν προσθέτοντας ή αφαιρώντας κάθε φορά, με σκοπό να φτάσουν όσο γίνεται τον καλύτερο ήχο και το δυνατότερο συναίσθημα!

passepartout-epsilon1

Δε μας προκάλεσε λοιπόν καμιά έκπληξη που το εορταστικό πρόγραμμα του τηλεοπτικού καναλιού «Ε» και συγκεκριμένα η εκπομπή της Φαίης Μαυραγάνη «Τώρα ότι συμβαίνει» κάλεσε τους «Passepartout», να εμφανιστούν και να τραγουδήσουν στο τηλεοπτικό κοινό. Η εκπομπή είναι ενημερωτική, όμως, στο πλαίσιο του εορτασμού της Πρωτοχρονιάς θα έχει ένα μουσικό και ψυχαγωγικό ύφος, το οποίο θα το δώσει η εμφάνιση της μπάντας.

passepartout-epsilon2

Ένα ακόμα βήμα στην ανοδική πορεία του αγαπημένου μουσικού σχήματος, που πραγματικά μας συγκίνησε, γιατί οι «Passepartout» είναι δικά μας παιδιά!

Το πρωί του Σαββάτου 31 Δεκεμβρίου, μέρα που θα μεταδοθεί η εορταστική εκπομπή, η Ηλεία θα συντονιστεί στο «Ε» στους ήχους των «Passepartout»!

Πατήστε εδώ για να παρακολουθήσετε το σχετικό βίντεο

(Οι φωτογραφίες και το βίντεο ανέβηκαν στα social media και είναι από τα γυρίσματα της εκπομπής).


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot