FOLLOW US: facebook twitter

«Οδεύει» στο τέλος!: Κλιμάκιο της Διαχειριστικής Αρχής της Περιφέρειας χθες στο Θεματικό Πάρκο «Ξυστρή»

Ημερομηνία: 03-08-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 2, Κοινωνία, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”32942″ img_size=”full”][vc_column_text]Πολύ κοντά στην ολοκλήρωση και την παράδοση, βρίσκεται επιτέλους το Θεματικό Πάρκο «Ξυστρή» όπως διαβεβαίωσε χθες το κλιμάκιο της Διαχειριστικής Αρχής της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας που επιθεώρησε τους χώρους παρουσία του Δημάρχου Πύργου Γαβρίλη Λιατσή και υπηρεσιακών παραγόντων.

Η Προϊσταμένη της Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης Επιχειρησιακού Προγράμματος Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας 2014-2020 κ. Άλκηστις Σταθοπούλου, που ήταν και η επικεφαλής του κλιμακίου, διαπίστωσε την πρόοδο των εργασιών και δήλωσε πως απομένουν μόνον μερικές διευθετήσεις προκειμένου το έργο να είναι λειτουργικό και να παραδοθεί προς χρήση στους δημότες.

«Το έργο φτάνει στο τέλος του, καθώς ολοκληρώνει το φυσικό και οικονομικό του αντικείμενο» τόνισε η κ. Σταθοπούλου, εκφράζοντας την αισιοδοξία της ότι κάποια τελευταία προβλήματα που υπάρχουν θα καταφέρουν να επιλυθούν με την καλή συνεργασία που έχουν με τη δημοτική αρχή. «Ήταν ένα έργο με πολλά προβλήματα που είχε ενταχθεί στην προγραμματική περίοδο 2007-2013 και μεταφέρθηκε στην 2014-2020 γεγονός που αποδεικνύει τα προβλήματα του αφού αναγκαστήκαμε να το μεταφέρουμε στην τρέχουσα προγραμματική περίοδο.

Θεωρώ όμως ότι το έργο θα ολοκληρωθεί και θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συναδέλφους της Τεχνικής Υπηρεσίας και το Δήμαρχο για τη βοήθεια και τη συνεργασία και να παρακαλέσω όλους τους πολίτες να προστατεύσουν το έργο, να το χρησιμοποιήσουν γιατί τότε θα είμαστε όλοι ευχαριστημένοι και θα πιστεύουμε ότι και το τελευταίο ευρώ έφτασε στο χρήστη γιατί αυτός είναι και ο στόχος όλων μας. Και του δημάρχου και της υπηρεσίας μας και της Περιφέρειας» κατέληξε η κ. Σταθοπούλου, προϊσταμένη της Διαχειριστικής Αρχής.

«Ξεπεράσαμε τα εμπόδια»

Με τη σειρά του, ο Δήμαρχος Πύργου αναφέρθηκε στα δύσκολα εμπόδια που κατάφεραν με την καλή συνεργασία που είχαν με τη διαχειριστική αρχή να τα ξεπεράσουν και τόνισε ότι με την καλή θέληση και των υπολοίπων που δεν έχουν σχέση με το Δήμο και τη Διαχειριστική Αρχή της Περιφέρειας θα δοθεί η πρόσθετη δυνατότητα ολοκλήρωσης και παράδοσης ενός έργου λειτουργικού.

«Είμαστε πλέον πολύ αισιόδοξοι ότι θα το τελειώσουμε καθώς έχουμε περάσει σε άλλο επίπεδο. Πλέον μας απασχολεί το πώς θα το … φυλάμε!. Στη διαδρομή υπήρξαν Κασσάνδρες, που μιλούσαν για αμέλεια, αδιαφορία… όλα αυτά πια δεν έχουν καμία σημασία γιατί μιλάει το ίδιο το έργο. Η είσοδος παραδίδεται σε δέκα μέρες, ο εργολάβος είναι συνεπής, το ΚΑΣ έδωσε τελική απάντηση και το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να πυκνώσουμε επικοινωνία με τη διαχειριστική αρχή για τα τελευταία βήματα».

Στην συνάντηση συμμετείχαν ο κ. Νίκος Θωμόπουλος Προϊστάμενος Μονάδας Παρακολούθησης Έργων της  Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης, και η κα Αγγελική Συλλαϊδοπούλου Στέλεχος Μονάδας Παρακολούθησης Έργων Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης ενώ από την πλευρά του δήμου, ο Δ/ντής Προγραμματισμού κ. Άρης Φιλιππόπουλος, η Δ/ντρια Τεχνικών Υπηρεσιών κα Γούργουρα Σοφία, υπηρεσιακοί παράγοντες αλλά και ο εκπρόσωπος της εταιρείας ΔΟΞΑ κ. Βασίλης Παναγούλης.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot