FOLLOW US: facebook twitter

Ο πρόεδρος της Ένωσης ενώπιον Αστερή

Ημερομηνία: 29-03-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

stadio-kosmos-gipedo

Την κατά Δευτέρα τηλεοπτική εκπομπή της ΟΡΤ «ΏΡΑ ΓΙΑ ΣΠΟΡ» δεν την παρακολουθώ πλέον, επειδή τη θεωρώ πολλές φορές μεροληπτική. Ο Γ. Αστερής, ο πρώην διαιτητής και νυν παρουσιαστής, κάνει μια προσπάθεια αλλά δεν είναι αντικειμενικός, κατά τη γνώμη μου. Σπάνια ωστόσο μπορεί να ανοίξω το δέκτη, όταν φιλοξενεί κάποια πρόσωπα, όπως για παράδειγμα τον πρόεδρο Άρη.

*Αυτή, την προχτεσινή Δευτέρα , προανήγγειλε το σάιτ της ΕΠΣ και δεν άντεξα στον πειρασμό και παρακολούθησα ένα μέρος της. Αυτό που φιλοξένησε τον πρόεδρο της ΕΠΣΗ. Άκουσα πολλά και διάφορα για τον τελικό Κυπέλλου. Αρκετά μου άρεσαν απ’ όσα έθιξε ο Γ. Αστερής  και για τις προσκλήσεις (που δεν έδωσε η Διοργανώτρια) και για την Πειθαρχική και για το εισιτήριο που υποχρεώθηκαν να πληρώσουν οι γυναίκες! Κάποια άλλα δεν ειπώθηκαν. Θα τα θίξουμε εμείς.

Οι προσκλήσεις

Είναι η πρώτη φορά από καταβολής τελικών που δεν προσκλήθηκαν οι πρόεδροι των σωματείων, αυτοί για τους οποίους χύνει κροκοδείλια δάκρυα η Διοργανώτρια. Μιλάμε για 150 άτομα, πολλά από τα οποία πλήρωσαν εισιτήριο να μπουν στον τελικό. Η δικαιολογία ότι δεν είχαμε πού να τους βάλουμε ήταν έωλη. Να κάτσουν όρθιοι. Πολλοί διαιτητές πλήρωσαν για να μπουν. Ντροπή. Ο λόγος που δεν δόθηκαν προσκλήσεις ήταν οικονομίστικος.

Παραλείψεις και ανοργανωσιά

Η έλλειψη οργάνωσης ήταν φανερή στον τελικό Κυπέλλου. Δεν μπορεί να ξεκινάει με 20 λεπτά καθυστέρηση. Αφού θέλουν να κάνουν απονομή στους διαιτητές, να την έκαναν έγκαιρα. Ήδη οι παίκτες είχαν κάνει προθέρμανση, με ώρα έναρξης πέντε. Αποτέλεσμα να νυχτώσει, να πέσει πούσι, να αρχίσει το κρύο και να αδειάσει η καινούρια εξέδρα.

*Πουθενά η απονομή στους διαιτητές δε γίνεται προ του αγώνα. Πουθενά.

*Είχαμε παντελή απουσία χάπενιγκς… που δίνουν χρώμα σε έναν τελικό. Είχαμε μόνον εισπρακτική επιτυχία. Αυτός ήταν ο σκοπός του τελικού και μόνον. Έβγαλαν κάποιο πεντοχίλιαρο και το ευχαριστήθηκαν.

*Θα μπορούσαν οι παρόντες αθλητικογράφοι να εκλέξουν τον MVP του αγώνα και να του απονεμηθεί το έπαθλο. Τέλος, παντού στην επικράτεια απονέμεται αναμνηστικό κύπελλο στη φιναλίστρια ομάδα, εκτός από εδώ που έχει καταργηθεί εδώ και δύο χρόνια.

 

Απογοήτευση στον Α.Ο. Ξενοφών

Πεντακόσιοι Κρεστεναίοι φίλοι του Α.Ο. Ξενοφών κατέκλυσαν το Ενωσιακό γήπεδο, με την ελπίδα ότι η ομάδα τους, που ήταν αουτσάιντερ, θα πάλευε το παιχνίδι. Δυστυχώς απογοητεύτηκαν. Κι αν πρόπερσι έχασαν το Κύπελλο στα πέναλτι από τον Αστέρα , φέτος δοκίμασαν μεγαλύτερη απογοήτευση, γιατί έχασαν και μάλιστα με ευρύ σκορ. Είχαν επενδύσει στο Ενωσιακό γήπεδο, όπου πίστευαν ότι θα «στρίμωχναν» τον Πανηλειακό, γι’ αυτό και αντιδρούσαν όταν ο τελευταίος ζητούσε να παίξουν αλλού.

*Κορυφαίος της ομάδας του Ντίνου Παναγιωτακόπουλου ήταν ο Δημάκης, που μετά το 0-1 έχασε και ευκαιρία να πάει το παιχνίδι στην ισοπαλία και να μετατραπεί σε ροντέο!

 

Πάει για καινούριο ντέρμπι

Τρίτο, κατά σειράν, παιχνίδι σήμερα θα δώσει ο Πανηλειακός με αντίπαλο τον Α.Ο. Ξενοφών. Αυτή τη φορά θα φιλοξενηθεί στα Κρέστενα. Αποφασιστικό κι αυτό το παιχνίδι, αν και δεν έχει την παραμικρή βαθμολογική σημασία για την ομάδα του κόουτς Αντωνόπουλου. Ήδη οι ερυθρόλευκοι απέχουν από το δεύτερο της βαθμολογίας 13 βαθμούς και με τρίποντο εξασφαλίζουν  και μαθηματικά την πρώτη θέση, ενόψει πλέι-οφ.

 

Ευχαριστημένος ο Λάκης

Η ενδέκατη φετινή νίκη του Ενιπέα γράφτηκε προχτές στο «Ντίνος Παπαγεωργίου» επί του ΑΠΟ Κουρτεσίου, με το ευρύ σκορ 4-1. Με τη νίκη αυτή, η ομάδα του Λάκη Αθανασόπουλου κατέχει την έκτη θέση της βαθμολογίας, την οποία μπορεί να κρατήσει ως το τέλος. Με κορυφαίο τον Σταματελάτο, αλλά χωρίς τον Μπιλάι, που ήταν στον πάγκο, τον Κύτταρη που ήταν εκτός πλάνων, ο Ενιπέας είχε καλά διαστήματα, ιδιαίτερα στο β΄ μέρος. Είδαμε δύο εξαιρετικά γκολ από φάουλ των Οικονομίδη-Δαλαβούρα. Ευχαριστημένος στο τέλος ο Λάκης απένειμε τα εύσημα στους παίκτες του. Του δίνουμε και συγχαρητήρια εμείς για τον ορισμό του ως αντιδημάρχου Πύργου!

 

Η ασάφεια!

Μόλις στην περσινή Γενική Συνέλευση της Ένωσης ομόφωνα είχαν πάρει απόφαση, όταν χτυπηθεί διαιτητής, η σφάλλουσα ομάδα να αποβάλλεται από το πρωτάθλημα! Φέτος τι κάνουν άραγε; Ψάχνουν τρόπους να συνεχιστεί το παιχνίδι στο Γούμερο. Διαδίδουν πως το φύλλο αγώνα έχει ασάφεια! Τι άλλο θα ακούσουμε…

Π.Κ.Τ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot